Clubul Pandurii a rămas fără unul dintre cei cinci asociați! Condescu nu e îngrijorat de retragere și le sugerează și celorlalți să facă la fel. „Nu dă nimeni niciun leu de atâta vreme”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 17:16 Campionat
Clubul Pandurii a rămas fără unul dintre cei cinci asociați!** Condescu nu e îngrijorat de retragere și le sugerează și celorlalți să facă la fel.

Unul dintre cei cinci acționari ai CS Pandurii Târgu Jiu, club aflat în insolvență, a decis să se retragă din calitatea sa de membru fondator și asociat al grupării gorjene. Artego a decis pe 31 octombrie să se retragă de la clubul care activează acum în Liga 2 la o distanță de doar două luni de la ședința Adunării Generale a Acționarilor, petrecută pe 31 august, atunci când anunța că va continua alături de echipă împreună cu ceilalți acționari, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, Complexul Energetic Oltenia (CEO) și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia (USMO).

„Societatea Comercială ARTEGO SA a comunicat astăzi clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu retragerea societății din calitatea de membru fondator și asociat al clubului. Hotărârea a fost luată în Consiliul de Administrație al SC ARTEGO SA din data de 31.10.2017”, a anunțat, printr-un comunicat, clubul Pandurii. Potrivit pandurul.ro, Artego era singurul dintre acționarii de la Pandurii care în vremurile actuale de pribegie ale echipei a mai contribuit financiar din când în când.

În ședința Adunării Generale a Acționarilor a clubului Pandurii, convocată de administratorul special Marin Golea, Artego, reprezentată de managerul Viorel David, anunța că își menține sprijinul echipei gorjene.„Și Consiliul Județean va aloca banii promiși pentru juniori, și Artego ne ajută începând de mâine, și domnul Boza, de la CEO, și Primăria”, spune atunci Marin Condescu, președintele USMO și conducătorul din umbră al clubului Pandurii.

Acum, Condescu, care, împreună cu administratorul special Marin Golea și cu administratorul judiciar Consulting Company, e singurul dintre acționari care mai face eforturi să țină Pandurii pe linia de plutire nu păre îngrijorat de decizia de retragere luată de conducerea Artego, fiind de părere că la fel ar trebui să procedeze și ceilalți membri fondatori.

„Atâta timp cât nu dă nimeni niciun leu de atâta vreme, nu văd de ce să mai fie asociați sau membri fondatori. Puteau de mult timp să ajute echipa să se redreseze, dar nu au făcut-o. Măcar în privința celor de la Artego știm pe ce cale au apucat-o și ne facem calculele fără să mai depindem de ei. Le mulțumim că ne-au fost aproape până acum și așteptăm să vedem ce fac ceilalți asociați care tot promit că vor finanța echipa, dar nu o fac nici măcar în privința juniorilor”, spune, pentru pandurul.ro, Marin Condescu.

Sportiv, în acest moment, Pandurii se află pe locul 14 în campionatul Ligii 2 după desfășurarea a 14 etape, având doar 16 puncte acumulate și fiind la egalitate cu alte trei echipe, Dacia Unirea Brăila, Metaloglobus București și Olimpia Satu Mare, ultima situată pe loc retrogradabil. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa gorjeană joacă în campionat pe teren propriu, la Motru, cu Foresta Suceava.

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 17:16 Campionat
Pe aceeași temă