Clinceniul suferă de complexul „Moldova”!

Mihai Andries 19 Nov. 2013, 09:38 Campionat

Echipa lui Vali Bădoi pare să aibă o problemă pe teren propriu cu echipele din Moldova, pe care nu reușește să le învingă. Așa că după Rapid Suceava, a venit rândul celor de la SC Bacău să producă o surpriză, e drept și cu ajutorul gazdelor, care și-au dat un autogol spectaculos prin Vențer. La 1-0 pentru Clinceni, fundașul dreapta a intervenit la o centrare a lui Hurdubei și a deviat mingea spre propria poartă. Din păcate pentru el, coechipierul dintre buturi a avut alte gânduri la faza din minutul 65, ieșind pe centrare, astfel că balonul deviat de Vențer s-a dus nestingherit în poartă.

Până atunci, oaspeții nu i-au dat prea multe dureri de cap liderului, Pălimaru reușind deschiderea scorului cu o execuție spectaculoasă. Deși după primirea golului, ilfovenii s-au aruncat cu toate forțele în atac, dovadă și schimbările ultraofensive efectuate, cu Mbella și Konyeha intrați în locul ghinionistului Vențer și a ex-stelistului Roșu, tabela a rămas 1-1. Asta deși Arman Karamyan a marcat în minutul 89, după un balon respins în față de Petrariu, dar tușierul a semnalizat un ofsaid reactivat la veteranul Clinceniului.

Liderul rămâne pe primul loc în ciuda acestui semieșec, dar a fost egalat la puncte de CSMS Iași, care nu s-a încurcat acasă cu Unirea Tărlungeni. Cele două echipe vor continua duelul la distanță până pe 7 decembrie, când se vor duela în meci direct la Clinceni. Până atunci, Vali Bădoi trebuie să își vindece elevii de complexul pe care l-au dezvoltat în fața echipelor din Moldova.

FC CLINCENI – SC BACĂ‚U 1-1
Marcatori: Pălimaru ”17 / Vențer ”65 – aut.

Clinceni: Bolboașă – Vențer (Mbella ”72), A. Nițu (cpt.), Straton, Art. Karamyan – B. Pătrașcu – St. Stancu, Pușkaș (D. Popa ”79), Arm. Karamyan – Pălimaru, I. Roșu (Konyeha ”69)
Antrenor: Valentin Bădoi

Bacău: Petrariu – Luncanu, Adăscăliței, Lozneanu, Sascău – Șchiopu (Husein ”46), Strugariu, L. Dumitriu, Hurdubei (cpt.) – B. Rusu (C. Miron ”81), B. Ungureanu (Predoiu ”54)
Antrenor: Viorel Tănase

Stadion: Comunal – Arena 1 (Clinceni); Spectatori: 100; Arbitru: Viorel Nicușor Flueran (Craiova); Asistenți: Petruța Iugulescu (Târgoviște) și Dan Lucian Ilieș (Brașov); Jucătorul meciului: Clement Pălimaru

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Bogdan IORDACHE

Mihai Andries 19 Nov. 2013, 09:38 Campionat
Pe aceeași temă