Chindia, din nou după UTA! „Anul trecut am fost marii perdanți. Acum am venit să facem un joc bun”

Marius ANGHEL 04 Jun. 2017, 10:28 Campionat

Chindia Târgoviște a încheiat încă un sezon de Liga 2 în care, dacă și-ar fi dorit într-adevăr să promoveze, ar fi avut șansa să ajungă în prima ligă, cel puțin de pe poziția secundă, în fața nou-promovatei Sepsi. Așa, gruparea târgovișteană se mulțumește încă o dacă cu un loc în imediata apropiere a locurilor ce duceau în Liga 1 sau la baraj. Cu UTA, echipa de pe locul 3, a demonstrat, fără să forțeze prea mult, că e capabilă. Are jucători ce pot surprinde oricând apărările adverse, iar sâmbătă Georgian Honciu a demonstrat asta cu cele două reușite ale sale.

La finalul jocului, antrenorul Nicolae Croitoru a recunoscut că la meciul cu UTA s-a jucat pentru spectacol, chiar dacă Chindia, cu o victorie, ar fi putut face încă un pas în clasament și să încheie pe locul 4. S-a mulțumit cu remiza și trupa dâmbovițeană s-a clasat în final pe locul 5.

„A fost un meci între două echipe aflate în situații diametral opuse. Pe de-o parte, UTA, care este în fața celor mai importante două partide ale campionatului, cele de la barajul de promovare și noi, care am jucat ultima etapă și urmează vacanța. Cred că a ieșit un spectacol agreabil pentru public, cu multe faze de poartă, un număr însemnat de goluri și un rezultat echitabil. Rezultatul de azi nu a mai contat, nu schimba configurația clasamentului și unii jucători arădeni erau cu gândul la baraj. Noi am venit să jucăm, să facem un joc bun și cred că am reușit, chiar dacă au fost scăpări din punct de vedere al concentrării și al intensității”, a declarat, citat de Sport Arad, Nicolae Croitoru.

Sezonul trecut, Chindia a avut în UTA tot adversarul pentru locul de baraj, însă și atunci arădenii l-au obținut după un final dramatic, victorie in extremis la Brașov, în timp ce târgoviștenii câștigau în zadar la Baia Mare.

„Anul trecut, campionatul s-a jucat până în ultima secundă și noi am fost marii perdanți. În prelungirile meciului, UTA a reușit să ne ia fața și să se califice la baraj… A fost, a trecut, le doresc arădenilor succes la baraj, sper ca de data aceasta rezultatul să le fie favorabil”, a mai spus antrenorul Croitoru.

Chindia a încheiat sezonul Ligii 2 pe locul 5, cu 58 de puncte, cu 8 mai puține față de UTA și unul față de CS Mioveni.

Foto: UTA Media Design și Ciprian Petcuț

Marius ANGHEL 04 Jun. 2017, 10:28 Campionat
Pe aceeași temă