Ceaușu: „Orice greșeală din defensiva noastră se reflectă pe tabelă”

Autor: Mihai Andries Publicat: 06 Oct. 2013, 03:30 Actualizat: 06 Oct. 2013, 03:31 Campionat
Ceaușu:  „Orice greșeală din defensiva noastră se reflectă pe tabelă”

Eugen Trică a rămas fără cuvinte după o altă prestație foarte slabă a echipei sale și un rezultat pe măsură și l-a trimis pe „secundul” său la conferința de presă de la finalul disputei cu Mioveniul. Într-un fel, Nelu Ceaușu s-a simțit în largul său în Trivale, el evoluând cu succes la FC Argeș la mijlocul anilor ’90 în Liga 1 și cupele europene, însă astăzi a fost pus într-o postură dificilă să comenteze prestația jenantă a „alb-roșiilor”.

„Ne-am pus speranțe cel puțin într-un punct și, chiar dacă Mioveniul nu ne-a surprins cu nimic, am pierdut din nou. Gazdele și-au apropiat victoria și pentru că au avut un plus de experiență, adus în special de jucători precum Tănasă, Ayza sau Năstăsie, care au destule partide la nivleul Ligii 1. A contat foarte mult și golul primit pe finalul primei reprize, căci din acel moment a trebuit să regândim toată strategia și au început să apară și erorile în defensivă. Orice greșeală din defensiva noastră se reflectă pe tabelă, așa s-a întâmplat și acum. Pentru că nu am acumulat mai multe puncte în clasament, avem probleme în a ne îndeplini obiectivul”, a explicat fostul atacant al „alb-violeților” din Trivale.

Ceaușu a vorbit și despre gruparea argeșeană: „E o formație solidă, experimentată. Dacă va pune la punct unele detalii, are șanse reale să se regăsească în primele șase echipe, adică în play-off, la finalul sezonului regulat”.

 

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 06 Oct. 2013, 03:30 Actualizat: 06 Oct. 2013, 03:31 Campionat
Pe aceeași temă