„Când știi că nu retrogradează nimeni, ar fi ilogic să nu joci cu tineri”

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:36 Campionat

ALRO Slatina a pierdut, scor 0-1, meciul cu FCM Târgu Mureș. În urma înfrângerii înregistrate, echipa slătineană încheie sezonul pe ultimul loc.

Tehnicianul echipei slătinene, Dan Oprescu, a declarat, imediat după joc, că locul doisprezece nu poate fi retrogradabil, în condițiile în care la începutul sezonului se știa faptul că retrogradează locurile 14-16.

„Ne-am bătut singuri, astăzi, am greșit atât la primirea golului, cât și la o grămadă de faze în care nu am reușit să marcăm din poziții foarte clare. Nu sunt doar Marin și Crușoveanu de vină, vinovați suntem toți. Nu regret că am dat credit tinerilor, de ce? Da, poate că rezultatele erau altele, dar într-un campionat în care, încă o dată o spun, rămâne să vedem dacă eu am dreptate, din punctul meu de vedere nu retrogradează nimeni, iar când știi că nu retrogradează nimeni ar fi ilogic să joci altfel. Ați văzut vreun anunț că retrogradează locul 12? Mie să îmi arătați anunțul oficial, nu ceea ce a spus presa”, a declarat Oprescu.

FC Maramureș a evoluat fără să mai îndeplinească condițiile

FC Maramureș Universitar Baia Mare a evoluat, din a doua parte a returului, fără să mai îndeplinească condițiile, nemaiavând cele cinci grupe de juniori, așa cum prevede regulamentul. Echipa de juniori A a fost exclusă pentru neprezentări repetate. Dacă la Liga a III-a regulamentul este mai permisiv, echipele ce nu dețin trei grupe de juniori fiind amenințate cu depunctarea, în Liga a II- a îți pierzi dreptul de a evolua, riscând excluderea.

„Noi am făcut o sesizare, nu doar noi, sunt mai multe cluburi care au făcut sesizări pentru neîndeplinirea condițiilor de participare, dar normal, trebuia să se sesizeze Federația, așa scrie în regulament, secretarul general al FRF trebuia să sesiseze Comisia de Disciplină când una dintre competitoare nu mai îndeplinește condițiile de participare. Nu știu exact când s-a făcut sesizarea, acum trei săptămâni, dar se poate verifica”, a mai spus Oprescu.

Cazul celor de la FC Maramureș Universitar Baia Mare s-a judecat miercuri, verdictul nefiind încă anunțat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă