Călin Cristea, la primul gol pentru CSM. Ce spune mijlocașul despre meciul cu Chindia

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 11:17 Campionat
Călin Cristea, la primul gol pentru CSM.** Ce spune mijlocașul despre meciul cu Chindia

Mijlocașul Călin Cristea (28 ani) a reușit primul său gol pentru CSM Râmnicu Vâlcea, punctând cu o execuție splendidă în minutul 6 al disputei de luni seară cu ACS Berceni, încheiat cu scorul de 2-0. 

„Mă bucur în primul rând că am câștigat. E important și că am marcat. Puteam să ne facem jocul mai ușor dacă marcam mai devreme golul doi. Cred că puteam face scor, dar ne-am relaxat după primul gol și ne-a fost greu în prima repriză. Este o victorie de moral pentru noi, după cele trei remize”, a spus experimentatul mijlocaș la finalul jocului cu ilfovenii.

Călin Cristea este unul dintre jucătorii în care Jerry Gane își pune mari speranțe în acest sezon și speră să revină cât mai rapid în Liga 1, chiar cu Vâlcea. „Mergem la Târgoviște cu gândul de a câștiga. Putem să scoatem un rezultat bun. Nu ne speriem de nicio echipă la nivel de Liga a 2-a. Obiectivul este o clasare cât mai bună, nu s-a discutat de promovare, dar, dacă ne clasăm în primele cinci-șase echipe la finalul turului, ne putem propune ceva mai îndrăzneț în retur. Îmi propun să revin la Liga 1, am o vârstă la care mă gândesc să joc acolo sau mai sus. M-am acomodat la CSM, nu sunt încă 100 la sută fizic, dar sper ca în două-trei săptămâni să am un randament mult mai bun. După un an de zile afară, consider că tot mai bine este acasă”, a mai declarat mijlocașul.

Călin Cristea a ratat doar meciul din prima etapă, pentru că nu îi venise cartea verde din străinătate, dar a fost tiular în ultimele trei runde, iar în meciul cu Berceni a avut o evoluție foarte bună, reușind un gol și o pasă decisivă la a doua reușită a vâlcenilor.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 11:17 Campionat
Pe aceeași temă