Brașoveanu acuză arbitrajul lui Rusandu la meciul de la Bacău

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 13:04 Campionat
Brașoveanu** acuză arbitrajul lui Rusandu la meciul de la Bacău

În etapa a XXI-a a Seriei I a Ligii a II-a, echipa gălățeană FCM Dunărea a pierdut sâmbătă, în deplasare, în fața formației SC Bacău, scor 2-1 (1-1), după un arbitraj scandalos.

Gazdele au deschis scorul în minutul 37 prin Căinari, iar Dunărea a egalat prin Bâtfoi. SC Bacău a marcat golul victorie în minutul 84 prin Rusu, pornit dintr-o flagrantă poziție de ofsaid.

FCM Dunărea a evoluat cu un jucător mai puțin din minutul 47, Matei fiind eliminat pentru două cartonașe galbene, decizia arbitrului Lucian Rusandu fiind contestată vehement de către gălățeni.

„Golul doi al gazdelor a fost înscris dintr-o poziție evidentă de ofsaid, iar eliminarea lui Matei a fost gratuită. Primul cartonaș galben l-a primit degeaba, la o fază în care decizia firească ar fi trebuit să fie inversă, jucătorul nostru fiind cel faultat. Dacă în partidele precedente am putea spune că arbitrii au greșit din lipsă de experiență, de data aceasta nu mai poate fi vorba nici măcar de așa ceva, Rusandu având la activ multe meciuri în prima ligă”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele FCM Dunărea.

Echipa gălățeană a mai avut un eliminat și în precedenta deplasare, în meciul câștigat cu Gloria Buzău (scor 2-1), iar în etapa trecută (1-1 cu Unirea Târlungeni) a fost egalată, pe teren propriu, dintr-un penalti gratuit, în opinia celor de la Dunărea.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 24 Mar. 2014, 13:04 Campionat
Pe aceeași temă