Bona: „Este puțină dezamăgire după acest rezultat, dar care este unul totuși echitabil”

Marius ANGHEL 01 Oct. 2012, 17:11 Campionat
Bona:**

La finalul meciului dintre Corona Brașov și ACS Poli Timișoara, încheiat la egalitate, scor 0-0, antrenorul transilvănenilor, Daniel Bona, s-a declarat mulțumit că și după această a 5-a etapă echipa sa nu a cunoscut gustul înfrângerii. Bona este mulțumit de rezultat, însă admite că dacă s-ar fi contretizat măcar una dintre cele 3 mari ocazii ale jucătorilor săi, alta ar fi fost soarta partidei.

„A fost un meci greu în care am întâlnit o echipă cu jucători cu talie. Nu am reușit să reedităm jocurile bune de acasă, dar și asa am ratat trei ocazii imense de gol. Dacă la una din acele acțiuni am fi marcat sunt convins că am fi luat cele trei puncte. Este puțină dezamăgire după acest rezultat, dar care este unul totuși echitabil. Eu îi felicit pe jucători pentru modul în care s-au dăruit și până la urmă bilanțul după cinci etape este unul bun. Să nu uităm că am jucat cu echipe puternice ca UTA, Timișoara, Sibiu și Bihorul, toate foste prim divizionare experimentate și avem 11 puncte acumulate. Etapa viitoare vom merge la Mioveni și sper să obținem victoria sau în cel mai rău caz, măcar un punct”, a spus Bona după meci.

Corona Brașov a acumulat după 5 etape de Liga a II-a 11 puncte, acestea clasând nou-promovata pe locul al doilea al Seriei a II-a, cu un punct mai puțin decât liderul Damila Măciuca.

Articol și foto de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 01 Oct. 2012, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă