Bogoșel: „Dacă ieri câștigam aveam prima opțiune la salvare”

17 May. 2009, 15:18 Campionat
Bogoșel:

Ieri pe o căldură sufocantă, pe stadionul Motorul din Arad s-au întâlnit ACU și FCM Târgu Mureș. O partidă importantă atât pentru lupta la vârf, în care este angrenată formația mureșeană, dar și pentru zona retrogradării, unde se află formația gazdă. 
 
Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 (1-0), remiză care nu l-a făcut deloc fericit pe antrenorul gazdelor, Costel Bogosel. La sfârșitul jocului acesta a declarat: “Nu sunt mulțumit de rezultat, deși am jucat împotriva unei candidate la promovare. A fost un meci de mare ambiție, din păcate am avut puține realizări. Un meci deschis oricărui rezultat, însă trebuie să recunoaștem că egalul a fost unul echitabil după ceea ce s-a jucat în teren.”
 
În ceea ce privește salvarea de la retrogradare, tehnicianul lui ACU consideră că echipa sa mai păstrează încă șanse de a rămâne în liga a doua și sezonul viitor: “Suntem la două puncte de salvare în acest moment. În caz de egalitate ne avantajează rezultatele directe cu “U” Cluj ( n.r. – în toamnă clujenii au învins la Arad cu 2-0, iar în retur ACU a învins pe terenul lui Universității cu 3-1), iar în cele 4 etape rămase se poate întâmpla orice. Vom face tot ce putem. Eu cred că dacă mai câștigăm 3 meciuri vom reuși să ne salvăm. Dacă ieri câștigăm luăm prima opțiune la rămânerea în liga a doua.” a încheiat Bogosel. 
 
În ultimele 4 etape, ACU va juca împotriva lui Ariesul (d), FC Târgoviște (a), Jiul (d) și FC Bihor (a).
 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

17 May. 2009, 15:18 Campionat
Pe aceeași temă