Bistrițenii, lideri și după al cincilea val! Coroian: „Meritam să câștigăm”

Mihai Andries 05 Oct. 2013, 17:15 Campionat
Bistrițenii, lideri și după al cincilea val!** Coroian:

Echipa bistrițeană rămâne neînvinsă în acest sezon și se menține în fruntea clasamentului. „Alb-albaștrii” au remizat cu CSM Râmnicu Vâlcea în primul derby al Seriei 2 din liga secundă, fiind egalați în prelungiri. Directorul tehnic Cristian Coroian a declarat că Gloria merita să câștige cele trei puncte, pe care le-a scăpat printre degete la ultima fază a partidei.

Gazdele au început în forță meciul de sâmbătă 5 octombrie și au irosit două ocazii importante, însă cea care a deschis scorul a fost Gloria, în minutul 24, prin Ionuț Hlinca, fundașul bistrițean trimițând balonul în plasă cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Chițu. 1-0 la pauză pentru formația antrenată de Negrean și Coroian. Vâlcenii au ieșit de la cabine deciși să întoarcă soarta partidei și au egalat în minutul 49, gol Adrian Popa, care a reluat cu capul după o centrare a lui Briceag. Gloria a trecut din nou în avantaj în minutul 64, când Marius Feher a trimis din plonjon cu capul la o centrare de pe dreapta a lui Țârcă. La finalul celor 90 de minute tabela a indicat 2-2. CSM Rm. Vâlcea a restabilit egalitatea în ultimele secunde ale jocului (minutul 90+4) prin Sergiu Negruț.

Gloria este neînvinsă după cinci etape și ocupă în continuare prima poziție, cu 11 puncte (trei victorii și două egaluri, golaveraj 8-4), la distanță de două puncte față de următoarele clasate CSM Rm. Vâlcea și FC Universitatea Craiova.

„Cred că meritam să câștigăm cele trei puncte. Din păcate, le-am pierdut în ultima secundă, la ultima fază, pe o neatenție a noastră. Am avut un început de repriză a doua nereușit, am fost și egalați, însă după aceea am echilibrat și consider că trebuia să câștigăm jocul. Am spus mereu că seria este echilibrată, sunt echipe bune, care pot încurca pe oricine. Oricare poate ajunge în play-off și apoi să promoveze. Gloria a fost mult timp în Liga I, la Bistrița sunt toate condițiile de promovare”, a spus la final directorul tehnic al Gloriei, Cristian Coroian.

Autorul primului gol al echipei bistrițene, Ionuț Hlinca, a declarat: „Mă bucur că am marcat și sper să nu fie ultimul gol al meu, dar îmi pare rău că n-am câștigat. Puteam să luăm toate punctele, dar am fost egalați la ultima fază. Era foarte importantă o victorie cu Rm. Vâlcea, o echipă care ar putea intra în play-off. Cel mai dificil meci de până acum cred că rămâne totuși cel de la Craiova, din prima etapă”.

CSM Râmnicu Vâlcea: Matache – Samson, I. Stoica, Deaconescu, E. Stoica – Cârstoiu, Bărbulescu (Lircă 70) – Ad. Popa, Codin (Arnăutu 50), Briceag (D. Iancu 75) – S. Negruț. Antrenor: Claudiu Niculescu

Gloria Bistrița: Albuț – Țârcă, Hlinca, Chibulcutean, Polgar – R. Mărginean, M. Stancu – Budăcan, Feher (Fizeșan 84), M. Chițu (Roșu 46) – Curtuiuș (Mariș 89). Antrenor: Sandu Negrean. Director tehnic: Cristian Coroian

Stadion: „Municipal” – Râmnicu Vâlcea. Spectatori: 1.000. Arbitri: George Găman (Craiova) – Alexandru Vodă (Alba Iulia), Vasile Popescu (Buzău) – Eduard Constantinescu (Craiova). Observatori: Victor Cruceană (București), Eduard Dumitrescu (Pitești)

 

Sursa: Timp Online

Mihai Andries 05 Oct. 2013, 17:15 Campionat
Pe aceeași temă