„Bistrița a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o”

20 Aug. 2011, 20:02 Campionat

Minutul 23 al partidei dintre Chindia Târgoviște și Gloria Bistrița, scor 1-1, nu a însemnat numai accidentarea lui Șerban după un duel în banda dreaptă cu Peteleu, ci și debutul în Liga a II-a a tânărului jucător Alexandru Băluță. Chiar dacă măsoară puțin ca înălțime, mijlocașul echipei dâmbovițene a fost aruncat în luptă de Silviu Dumitrescu într-un moment în care fosta prim-divizionară conducea pe tabela de marcaj. Intrarea lui Băluță s-a făcut simțită încă de la primele atingeri, echipa sa reușind în doar două minute să restabilească egalitatea.

La finalul partidei, micuțul mijlocaș a vorbit despre debutul său în Liga a II-a și despre egalul pe care Chindia l-a reușit în fața Gloriei.

„A fost debutul meu la Liga a II-a și a fost unul reușit. Mă bucur că am scos un rezultat destul de bun. Bistrița a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum, se vede că a jucat în Liga 1. Ne bucurăm că am scos cel puțin un egal.”, a spus Băluță.

Fotbalistul Chindiei a fost foarte aproape de primul său gol în eșalonul secund la chiar debutul său. Chiar dacă se remarcă prin dribling și viteză, Băluță era să dea lovitura cu capul. La o centrare, în minutul 52, acesta a reluat puțin peste poarta lui Albuț. „A fost o centrare la prima bară, am atacat mingea, dar n-a fost să fie. Ar fi fost frumos pentru mine.”

În final, jucătorul s-a declarat mulțumit de rezultat. „Puteam să câștigăm. N-am avut nici șansă, au ratat și ei și noi, e bine că s-a terminat așa.”

După prima etapă a noului sezon al Ligii a II-a, Chindia se clasează pe locul șapte al Seriei a II-a, cu un punct în visterie. Alte trei formații sunt la egalitate cu târgoviștenii.

Articol și foto de Marius ANGHEL

20 Aug. 2011, 20:02 Campionat
Pe aceeași temă