Bârsănel a trimis toate punctele la Vâlcea

17 Oct. 2011, 13:11 Campionat

Partida de sâmbătă dintre Juventus București și CSM Râmnicu Vâlcea, disputată pe un frig pătrunzător, a avut de toate, unele bune, altele de care jucătorii celor două echipe nu au de ce să fie mândri.

Elevii lui Marius Mitu, antrenorul neoficial al oaspeților, au plecat acasă cu toate cele trei puncte datorită jocului mai legat, dar și fundașului gazdelor Bârsănel, care a deviat decisiv o minge șutată defectuos de Pârvu, aceasta lovind bara porții lui Anghelache înainte de a intra în plasă. Bucureștenii au primit al doilea gol în cel mai nepotrivit moment, la câteva minute după ce Zaharia reușișe să egaleze din penalty, tăindu-le elanul ofensiv din repriza secundă, până la final asaltul către poarta lui Tufiși fiind lipsit de luciditate.

În general, jocul a fost unul deschis, plăcut ochiului, mai combinativ în tabăra vâlceană, în timp ce bucureștenii s-au bazat pe angajarea cu mingi lungi și centrări în fața porții a masivului atacant Alexandru Marin.

Scorul a fost deschis după o jumătate de oră de la startul partidei, când Stoica a fost găsit liber pe un culoar și nu l-a iertat pe Anghelache, ieșit în întâmpinare pentru a-i închide unghiul atacantului. Din acel moment și până la penaltyul dictat în minutul 68, inițiativa a fost aproape în totalitate de partea gazdelor, vâlcenii preferând să temporize jocul. Ocaziile Juventusului au apărut aproape în totalitate în urma unor faze fixe, dar Zaharia și Olteanu nu au reușit să îl bată pe Tufiși, ale cărui intervenții, pe întreaga durată a partidei, au dat siguranță defensivei.

Juventus București a pierdut trei puncte importante, pe care în startul reprizei secunde părea capabilă să le câștige, chiar dacă era condusă cu 1-0, dar o intervenție stângace a năruit totul pentru echipa lui Schumacher.

CSM Râmnicu Vâlcea a obținut cea de-a două victorie în deplasare și începe să scoată capul din subsolul clasamentului, pe fondul unui joc bun. E prematur să spunem că se vede mâna lui Marius Mitu , dar ceva din dorința de victorie a experimentatului jucător s-a transmis cu siguranță tinerilor săi colegi și elevi.

articol și foto de Florin Alboiu

17 Oct. 2011, 13:11 Campionat
Pe aceeași temă