Balint pune înfrângerea cu Petrolul pe seama unei greșeli de arbitraj: „Suntem dezamăgiți”. Snagovul a pierdut pentru prima dată pe teren propriu în acest sezon

Marius ANGHEL 03 Dec. 2018, 14:26 Campionat
Balint pune înfrângerea cu Petrolul pe seama unei greșeli de arbitraj:

Aerul inspirat de Sportul Snagov pe primul loc al Ligii 2 s-a dovedit prea tare pentru jucătorii lui Laszlo Balint. După doar trei zile de la momentul în care a devansa-o pe Chindia în fruntea clasamentului, ilfovenii au căzut de pe prima poziție. Sâmbătă au cedat în fața Petrolului, cu 0-1, și au înregistrat prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon.

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, după ce interimatul lui Octavian Grigore a fost întrerupt după eșecul de la Clinceni, Petrolul a răbufnit sub indicațiile lui Mugurel Cornățeanu. Încurajați de circa 200 de suporteri la Ghermănești, „lupii” au arătat altă atitudine și cu totul altă dăruire în jocul cu liderul. Au deschis scorul rapid, încă din minutul 6, prin Alexandru Tudor Șaim, au dominat aproape toată întâlnirea și au obținut trei puncte foarte importante împotriva uneia dintre contracandidatele la promovare. Astfel, Petrolul s-a apropia la doar un punct de Sportul și la două de liderul Chindia.

După înfrângerea cu Petrolul, antrenorul Snagovului, Laszlo Balint, a reclamat că meciul a fost decis de o greșeală de arbitraj. Acesta spune că Marinescu n-ar fi preluat pe piept mingea ce urma mai apoi să fie împinsă în plasă de Tudor Șaim, ci ar fi făcut henț. Căpitanul ploieștenilor a preluat a șutat din stânga, Iacob a respins în partea opusă, mingea l-a lovit pe Oanea, iar, pe fază, atacantul a înscris din doi metri. 

„Am avut parte de un meci de la care așteptam mai mult. Suntem dezamăgiți, pentru că, din punctul nostru de vedere, jocul a fost decis de o greșeală de arbitraj – în opinia mea, Marinescu s-a ajutat de braț la preluarea de dinainte de gol. Am avut și noi ocazii de a marca, dar, din păcate, nu am reușit să le fructificăm. Consider că s-a văzut și ziua în plus de refacere pe care au avut-o cei de la Petrolul, noi n-am reușit să avem prospețime în a doua repriză și să avem forță de a presa în careul lor. Nu ne pică bine că am pierdut acest meci acasă, chiar dacă am făcut-o în fața Petrolului, dar trebuie să încercăm să recuperăm aceste puncte pierdute în etapa viitoare, la Mioveni”, a spus Laszlo Balint.

Snagovul a picat pe locul 2 după prima etapă a returului, iar în ultimul meci programat în 2018 joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la CS Mioveni. Petrolul e pe locul 4, cu 42 de puncte, iar duminică, de la ora 12:00, joacă acasă cu CS Balotești.

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 03 Dec. 2018, 14:26 Campionat
Pe aceeași temă