Balint, încrezător că jucătorii săi vor învinge echipa valorosului Pelici: „Vor fi motivați și determinați să câștigăm”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2019, 22:19 Campionat
Balint, încrezător că jucătorii săi vor învinge echipa valorosului Pelici:**

Egala ultimei clasate, Dacia Unirea Brăila (scor 2-2), în runda precedentă, Metaloglobus joacă acasă în etapa din weekend, acolo unde în acest an a bătut tot, pe FC Argeș (1-0), CS Mioveni (2-0) și SSC Farul (2-1). Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă împotriva Ripensiei, formație care vine după două victorii (2-0 la Balotești și 2-1 acasă cu Pandurii) și care este una dintre multele contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării.

În fața Farului, o echipă aflată într-o situație mai disperată decât a Ripensiei, însă cu un lot mai bun după transferurile făcute în iarnă, Metaloglobus s-a descurcat excelent, a rezistat presiunii și a câștigat. Contra timișorenilor, jucătorii pregătiți de Laszlo Balint pornesc cu prima șansă, chiar dacă în clasament stau mai prost. Bucureștenii au 33 de puncte și se află pe locul 11, în timp ce Ripensia are 35 de puncte și e pe poziția a 9-a.

Balint a remarcat că Pelici a reușit, în cele din urmă, să-și pună amprenta asupra jocului Ripensiei, însă e încrezător că echipa sa va câștiga toate punctele din această partidă.

„Urmează o perioadă aglomerată, cu trei meciuri dificile în interval de o săptămână, însă noi ne gândim doar la următorul joc, este cel mai important! Sâmbătă vom întâlni o echipă foarte organizată, care știe să gestioneze bine toate momentele jocului. Alex Pelici este un antrenor valoros, cu mare experiență pentru acest nivel, care a reușit să își pună amprenta asupra jocului Ripensiei. Îl felicit pentru modul în care se exprimă echipa sa, au câștigat ultimele două partide, deci vor veni cu un moral bun, însă noi vrem să obținem cele trei puncte pentru a rămâne într-o zonă sigură a clasamentului. Chiar dacă ne confruntăm cu indisponibilități (n.r. – Ovidiu Herea suspendat, Alex Neagu accidentat), am mare încredere că jucătorii care vor intra pe teren sâmbătă vor fi motivați și determinați să câștigăm acest joc!”, a spus Balint.

În 2019, Metaloglobus e invincibilă, având trei victorii și trei egaluri, în timp ce Ripensia a adunat trei victorii, un egal și două înfrângeri.

În meciul tur, Metaloglobus a învins-o pe Ripensia cu 1-0, prin golul marcat de Valentin Ghenovici, din penalty, în minutul 70.

Marius ANGHEL 03 Apr. 2019, 22:19 Campionat
Pe aceeași temă