„Avem nevoie de susținere, trecem poate prin cea mai neagră perioadă din carieră”

29 Sep. 2011, 09:53 Campionat
„Avem nevoie de susținere,** trecem poate prin cea mai neagră perioadă din carieră

Goalkeper-ul celor de la Alro, Andrei Marinescu, consideră că susținerea suporterilor îi poate ajuta să depășească perioada nefastă. Fostul portar al celor de la Rapid București afirmă că este una dintre cele mai dificile perioade ale carierei.

Momente dificile în tabăra celor de la Alro. Rezultatele slabe au dus la demiterea antrenorului Corneliu Papură, iar obiectivul promovării este parțial compromis. „Aluminiștii” trebuie să strângă rândurile pentru a salva un sezon în care iubitorii fotbalului și-au pus speranțe. Goalkeper-ul celor de la Alro, Andrei Marinescu, consideră că echipa are nevoie de susținere în aceste momente dificile.

„Toată lumea vede și știe că trecem printr-o perioadă proastă, poate pentru mulți dintre noi e cea mai neagră din carieră și de aceea îi rugăm pe toți cei care iubesc orașul și această echipă să ne încurajeze și să fie alături de noi, pentru că numai cu ajutorul lor putem trece peste momentele acestea. S-a luat decizia schimbării antrenorului, nu sunt în măsură să comentez eu această schimbare, îmi pare nespus de rău pentru că eu credeam cu tărie că vom reuși să ieșim din această pasă neagră împreună cu el. Cred că are un viitor frumos în antrenorat, am învățat foarte multe de la el, atât în plan fotbalistic, cât și personal. E un om de caracter, pe care îl voi respecta toata viața”, a declarat Marinescu.

„Aș minți dacă aș spune că nu mai sperăm la promovare”

Portarul celor de la Alro, Andrei Marinescu, nu își poate explica rezultatle slabe înregistrate. Acesta consideră că jocul se ridică la nivelul echipelor adverse care emit pretenții la promovare, însă rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor.

„Nu pot spune care este motivul acestui parcurs pentru că nu-l cunosc nici eu. Am plecat în acest campionat cu gândul promovării și cu convingerea că putem realiza mai mult decât am reușit anul trecut, însă rezultatele nu au fost cele așteptate. Sunt de părere că avem o echipă care se poate bate pentru primele locuri. Am avut o serie de jocuri bune, cu Alba, Severin, UTA în care nu am reușit să marcăm, ocazii au fost, jocul a mers, dar cred că a lipsit șansa. Sper să jucăm prost și să câștigăm. Au trecut șase etape, nu știu dacă putem vorbi acum de promovare, nu ne permite clasamentul, însă aș minți dacă aș spune că nu mai sperăm. Ne dorim o victorie, la asta sperăm pentru că jocul nostru nu a fost unul de proastă calitate, iar poziția din clasament cred că nu este cea reală. Am făcut meciuri bune, mai puțin cu FC Olt și prima repriză cu Maramureș, în rest eu zic că am practicat un fotbal frumos, de aceea ne gândim că vor veni victoriile, dacă reușim să spargem gheața în următorul meci”, a mai declarat Andrei Marinescu.

sursa: Gazeta Nouă

29 Sep. 2011, 09:53 Campionat
Pe aceeași temă