Au vrut să-i bată pe „ai lor copii”. Scene rar văzute pe terenurile de fotbal, la meciul Universității Cluj. Fanii au alergat jucătorii pe teren | VIDEO

Au vrut să-i bată pe

Egalul cu Olimpia Satu Mare de sâmbătă, scor 1-1, a dus „U” Cluj în prag de retrogradare în Liga a III-a, iar fanii „șepcilor roșii” n-au mai suportat umilința la final. Aproximativ 50 de fani ai echipei clujene au pătruns pe gazon, imediat după fluierul final și s-au repezit asupra jucătorilor, profitând de numărul redus al oamenilor de ordine. Aceștia au alergat direct spre jucători, unii dintre ei cu bețele de la steaguri în mână, încercând să-i lovească. Majoritatea fotbaliștilor au fugit spre vestiare, iar cei care n-au mai apucat au fost îmbrânciți. Cel mai „șifonat” a ieșit fundașul Cordoș, căruia i-a fost rupt tricoul de pe el și care a fost serios împins energit de fani, în drumul spre vestiare.

Relația dintre suporterii Universității și jucători a devenit tensionată după ultimele rezultate. Aceiași jucători erau susținuți puternic de fani, la începutul sezonului, pentru simplul fapt că majoritatea proveneau din propria pepinieră. „Cât de frumos poate fi să cânți pentru ai tăi copii”, scria pe un banner afișat la mai multe partide din debutul sezonului.

Cu o etapă înainte de final, „U” Cluj ocupă primul loc retrogradabil direct în Liga a III-a. Formația clujeană speră să ocupe locul 3 din play-out, care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Pentru asta, „U” Cluj trebuie să învingă sâmbăta viitoare la Tărlungeni, în ultima etapă, iar meciul dintre Olimpia Satu Mare și Șoimii Pâncota să nu se încheie la egalitate.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
sursă video: stiridesport.ro, actualdecluj.ro

Pe aceeași temă