Au spart gheața la Snagov! „Eram convins că vom fi primii care vom înscrie”

06 Nov. 2011, 17:06 Campionat
Au spart gheața la Snagov!**

Pe lângă ratarea celor trei puncte în urma golului egalizator din minutul 87 al lui Radu Chelaru (foto, bucuria de la gol), FC Snagov a mai înregistrat în această etapă încă o pierdere. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a încasat de la Dunărea Galați primul gol pe teren propriu din acest sezon. În precedentele cinci întâlniri de la Ghermănești, ilfovenii înregistraseră premiera de a marca 12 goluri, fără a primi vreunul.

De la această premisă a pornit și motivarea jucătorilor gălățeni. Președintele Dunării a recunoscut după meci că era convins că jucătorii săi vor distruge această performanță a lui FC Snagov.

„Știam că n-au primit gol acasă, de aici am plecat atunci când am motivat echipa. Ieri am discutat cu ei, le-am explicat că FC Snagov a înscris de 12 ori pe propriul teren și nu a primit niciun gol și le-am spus că sunt convins că noi vom fi prima echipă din acest sezon care vom marca pe terenul echipei din Snagov, lucru care s-a și întâmplat de altfel.”, a spus Auraș Brașoveanu.

Chiar dacă pe teren propriu, FC Snagov s-a descurcat admirabil în defensivă, în deplasare, echipa lui Laurențiu Reghecampf a primit gol în fiecare etapă, în totalul de 6 meciuri acumulând 12 goluri.

Meciurile din acest campionat ale ilfovenilor:

Etapa 1: FC Snagov – Gloria Buzău 2-0
Etapa 2: CF Brăila – FC Snagov 4-0
Etapa 3: Callatis Mangalia – FC Snagov 3-0
Etapa 4: FC Snagov – CS Municipal Studențesc Iași 0-0
Etapa 5: FCM Bacău – FC Snagov 1-0
Etapa 6: FC Snagov – Viitorul Constanța 3-0
Etapa 7: CS Otopeni – FC Snagov 1-2
Etapa 8: FC Snagov – Astra II Giurgiu 4-0
Etapa 9: FC Botoșani – FC Snagov 1-1
Etapa 10: FC Snagov – Victoria Brănești 3-0
Etapa 11: Săgeata Năvodari – FC Snagov 2-2
Etapa 12: FC Snagov – Dunărea Galați 1-1

Articol și foto de Marius ANGHEL

06 Nov. 2011, 17:06 Campionat
Pe aceeași temă