ASU Politehnica stă cantonată la Snagov pentru următoarele două meciuri. Pe primul îl are cu Metaloglobus: „Dacă joci fotbal și ai atitudine, poți câștiga oriunde”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 12:33 Campionat
ASU Politehnica stă cantonată la Snagov pentru următoarele două meciuri.** Pe primul îl are cu Metaloglobus:

ASU Politehnica va sta departe de casă în săptămâna în care se joacă ultima etapă a turului și prima a returului Ligii 2. Timișorenii vor rămâne cazați la Snagov, deoarece au două partide în deplasare, la București, cu Metaloglobus, și la Târgoviște, cu Chindia, orașe aflate în apropiere. Primul joc va fi și cel dintâi din acest sezon jucat de „Băieții în ghete” pe teren sintetic.

După 18 runde, în ciuda ultimului egal cu Pandurii, ASU Politehnica nu se simte prea bine, deoarece nu a mai câștigat de cinci meciuri și e la doar trei puncte peste ultimul loc retrogradabil. Petruescu a analizat primul adversar din această săptămână.

„Au doi-trei jucători cu experiența ligilor superioare. În această seară voi intra în studiul mai amănunțit al adversarului. Partida se va desfășura pe o suprafață sintetică, pe care noi nu ne-am antrenat în această perioadă, pentru că toate meciurile le-am jucat pe iarbă. Vom avea o singură zi la dispoziție, sau maximum două să ne acomodăm la o astfel de suprafață. Încercăm să scoatem maximul până la finalul acestui sezon”, a declarat Cosmin Petruescu despre jocul cu Metaloglobus, programat miercuri, de la ora 14:00.

Căpitanul Ignea vorbește despre atitudine

La meciul cu gorjenii, Ignea a fost căpitan. Mijlocașul a vorbit despre importanța atitudinii. „Trebuie să ieșim din pasa aceasta proastă, să câștigăm la Metaloglobus, pentru că nu acesta ne e locul. Nu e o problemă terenul, anul trecut am jucat pe iarbă și am mers și am bătut acolo cu 5-0. Asta e o scuză, că jucăm pe sintetic, că jucăm pe ploaie, că bate vântul. Dacă joci fotbal și ai atitutidne, eu zic că poți câștiga oriunde. Metaloglobus e o echipă incomodă acasă. Au doi-trei jucători de execuție, ca și anul trecut și, în plus, au și alt antremor. A venit Cristi Popovici de la Bacău. Din ce îl cunosc eu, încearcă să joace fotbal. Acum vedem cum va fi miercuri”, aprecizat Alin Ignea.

Înaintea desfășurării etapei a 19-a, ultima a turului, ASU Politehnica are 21 de puncte și ocupă locul 12. Metaloglobus are tot atâtea puncte, dar se află pe locul 13 din cauza golaverajului inferior. Meciul direct dintre cele două echipe are loc miercuri, de la ora 14:00, pe stadionul Metaloglobus din cartierul Pantelimon.

După acest jos, ASU Politehnica va rămâne în zonă, la Snagov, pentru că duminică, de la ora 14:00, are meci la Târgoviște, cu liderul Chindia.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 12:33 Campionat
Pe aceeași temă