ASU Politehnica și-a fixat ca obiectiv locul 5, cu calcule cu un succes cu CS Afumați. „Nimic nu ne poate sta în cale”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2018, 16:52 Campionat
ASU Politehnica și-a fixat ca obiectiv locul 5, cu calcule cu un succes cu CS Afumați.**

ASU Politehnica are meci acasă în Vinerea Mare, cu cei de la CS Afumați, iar alb-violeții vor să le facă fanilor un cadou frumos de Paște. „Băieții în ghete” privesc partida din etapa a 28-a cu optimist, deoarece, deși adversarul e o echipă bună a campionatului, nu este defensivă, ba chiar în potrivă.

Timișorenii nu îl vor putea utiliza pe Mera, suspendat, iar Ionuț Plămadă e încă incert după accidentarea suferită în partida cu Metaloglobus. În privința atacanților, Antonio Foale nu e decis încă dacă va aborda meciul în sistemul 4-4-2. „Vineri e o nouă bătălie. Un meci care astăzi pare greu, cu echipa de pe locul 4, care a marcat destul de multe goluri. Chiar dacă ei au sperat la promovare, tot noi suntem importanți. Noi jucăm acasă și dacă vom juca bine, mai ales cu susținerea suporterilor, nimic nu ne poate sta în cale. Nu pot să rămân mereu fidel sistemului 4-4-2, pentru că trebuie exersat, făcut. Sistemul se face în funcție de adversar și de calitățile jucătorilor”, a declarat tehnicianul care i-a luat locul lui Bogdan Andone.

Nu se mai gândesc la locul de baraj, dar vizează locul 5

Poli ocupă acum locul 7, dar jucătorii și-au propus să mai urce două poziții până la final de sezon, după cum a spus Alin Ignea. Timișoareanul a făcut aceste calcule cu un succes cu cei de la Afumați. „E un meci greu acasă, cu o echipă bună, care încearcă să joace. Acest aspect ne prinde bine nouă. Sperăm să îi facem fericiți pe suporteri și să urcăm cât mai mult în clasament. Noi sperăm la locul 5. Vrem să câștigăm fiecare meci pentru asta. Eu cred că avem lot de primele două și jucăm cel mai bine din Liga a 2-a. Sperăm să facem rezultate și să câștigăm acest meci cu Afumați”, a precizat mijlocașul.

Vor revanșa după înfrângerea din tur

În tur, ASU Poli a cedat la Afumați cu 1-2. Raul Krausz spune că echipa vrea revanșa. „Este un meci foarte important pentru noi. Afumațiul este o echipă foarte puternică, cu jucători valoroși, îi cunoaștem. Având în vedere ce s-a întâmplat în meciul de la Afumați, consider că trebuie să ne mobilizăm foarte bine. Bucureștenii și ilfovenii sunt tehnici, cu centrul de greutate foarte jos, dar noi suntem pregătiți pentru orice. Grupul nostru e foarte valoros și putem bate pe oricine”, a precizat Krausz.

Înaintea desfășurării etapei a 28-a a Ligii 2, CS Afumați e pe locul 4, cu 48 depuncte, cu șapte mai mult ca ASU Poli Timișoara. Meciul are loc pe stadionul Știința, vineri, de la ora 15:00, și nu va fi televizat.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 04 Apr. 2018, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă