ASU Poli, concentrată la maximum înaintea jocului cu Pandurii, ultimul din acest an: „Avem, poate, cel mai important meci din acest sezon”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 05 Dec. 2019, 17:15 Campionat
ASU Poli, concentrată la maximum înaintea jocului cu Pandurii, ultimul din acest an:**

ASU Politehnica Timișoara va juca ultimul meci din acest an sâmbătă, acasă, de la ora 14:00, cu Pandurii Târgu Jiu. Formația gorjeană este ultima în clasament și este amenințată cu falimentul, dar alb-violeții spun că nu se culcă pe o ureche, deoarece nu-și permit pași greșiți în acest joc. Alin Ignea crede chiar că e cel mai important joc, pentru că ultima impresie contează.

Octavian Benga: „Antrenorul lor a lucrat în zonă mulți ani. Probabil cunoaște jucătorii. Vom vedea dacă va reuși să ne blocheze sau să ne surprindă”

Antrenorul principal Octavian Benga încearcă să îți țină jucătorii conectați la miza partidei. „Ne așteaptă ultimul meci cu Pandurii, un meci foarte important pentru noi. Ne dorim foarte mult să încheiem cu o victorie și să menținem șirul din ultima perioadă, al rezultatelor pozitive. Nu este un meci ușor, chiar dacă întâlnim o echipă a Pandurilor care chiar trece prin momente mai dificile. Va fi un meci disputat, Pandurii sunt convins că vor da totul pe teren. Trebuie să fim mai motivaț, dacă nu vom fi motivați, vom avea probleme. Le-am cerut jucătorilor să trateze meciul cu maximă atenție. Cele mai importante sunt cele trei puncte, nu contează cum le luăm. Noi luăm meciurile la rând, indiferent că adversarul se numește Mioveni sau Pandurii. Călin Cojocaru este un antrenor care a lucrat în zonă mulți ani, a antrenat la Sebiș și Giarmata în Liga 3. Probabil cunoaște jucătorii. Vom vedea dacă va reuși să ne blocheze sau să ne surprindă”, a spus Benga.

Pentru acest meci, sunt accidentați Schieb și Manea, iar Bogdan Vasile e suspendat.

Alin Ignea: „Dacă nu câștigăm acum, la sfârșit, nu avem nicio scuză”

Mijlocașul Alin Ignea crede că e cel mai important meci al sezonului. „Avem, poate, cel mai important meci din acest sezon. Dacă nu câștigăm acum, la sfârșit, nu avem nicio scuză. Trebuie să câștigăm. Pandurii nu au nimic de pierdut, vor juca până în ultima clipă. Au un antrenor tânăr, care vrea să demonstreze. El vrea să câștige aici, pentru că este timișorean. Nu îi doresc niciunui jucător să treacă prin ceea ce e la Pandurii, amenințare cu faliment. Sper să-și revină pentru că este o echipă de tradiție”, a spus Alin Ignea, care în trecut a evoluat la Pandurii.

Benga nu visează la promovare

În acest moment, ASU Poli e la patru puncte de locul de baraj. Totuși, Benga nu se hazardează să vorbească despre promovare sau obiective nerealiste. „În general, sunt un tip realist. De cele mai multe ori e bine să-ți păstrezi echilibrul. Încercăm să aducem cele trei puncte, să rămânem în prima parte a clasamentului. Dar să nu uităm că în urmă cu o lună, când am venit, eram în zona retrogradării. Trebuie să fim realiști, pentru că acă nu suntem, putem avea surprize”, a mai spus Benga.

Cu 28 de puncte, ASU Poli e pe locul 7 după 20 de etape. Pandurii e, cu 8 puncte, pe locul ultimul loc în Liga 2, pe 19. Meciul de pe stadionul Știința din Timișoara are loc sâmbătă, de la ora 14:00, și contează pentru etapa a 21-a, a doua a returului. Apoi se intră în vacanță.

Articol scris de Anda DELIU
 Foto: Sebastian TĂ‚TARU / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 05 Dec. 2019, 17:15 Campionat
Pe aceeași temă