Artimon: „Ceilalți fac puncte și rămânem cu vaga consolare că noi jucăm”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 19:03 Campionat

FC Caransebeș rămâne pe ultimul loc al clasamentului Seriei a II-a în Liga 2 și după meciul din etapa a 12-a, prima a returului. Bănățenii au condus la pauză la Satu Mare prin reușita lui Sabin Lupu (7), însă nu au reușit să păstreze avantajul de pe tabela de marcaj în a doua repriză și Alexandru Boștină (47 și 59) a întors soarta partidei.

La finele întâlnirii, antrenorul lui FC Caransebeș a declarat pentru 7-zile.com: „Ceilalți fac puncte și rămânem cu vaga consolare că noi jucăm. O primă repriză în care i-am surprins, în care am făcut un presing mai sus decât se așteptau, în care am dominat clar tactic. A urmat o a doua repriză pe care am început-o foarte prost, deși nu ne-au surprins cu nimic, doar au că au jucat cu mingi lungi, iar noi nu am reușit să ne adaptăm, deși, știind că ei așa construiesc, am lucrat toată săptămâna doar la asta. Am luat un prim gol dintr-un aut și o pivotare, și al doilea de cascadorii râsului… Am avut un penalty clar spre sfârșitul partidei… Îmi pare rău că am pierdut controlul jocului timp de 15 minute, suficient cât să luăm două goluri, și, de asemenea, că plecăm din nou cu regrete după un meci în deplasare. Nu ne-au fost cu nimic superiori, cu toate că ei au 13 puncte acum, iar noi am rămas cu șase.

Îmbucurătoare este însă atitudinea jucătorilor, care au dat tot ce-au putut. Acum, trebuie să avem capacitatea să ne reîncărcăm pentru meciul cu FC Olt, meci care pentru mine și pentru jucători a început azi (n.r. sâmbătă). Echipa nu este liberă în week-end, sâmbătă și duminică având program de refacere și semicantonament, pentru ca luni să mergem la antrenament. Nu e o pedeapsă împotriva jucătorilor, nu am de ce să-i pedepsesc, au făcut tot ce au putut în acest moment, iar programul era stabilit încă de la începutul săptămânii. Trebuie să fim proaspeți la ora jocului cu FC Olt, fiindcă e vremea punctelor! Obligatoriu! Până acum am punctat la impresia artistică, nu mai vreau să aud de asta, de-acum vreau să punctăm și pe tabela de marcaj”, a spus antrenorul Caransebeșului, Alin Artimon.

În clasamentul Seriei a II-a, FC Caransebeș se află pe locul 11, ultimul, cu 6 puncte, cu unul mai puțin față de FC Bihor și Șoimii Pâncota.

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 19:03 Campionat
Pe aceeași temă