Arbitrii, din nou eroi negativi în Calea Aurel Vlaicu

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Mar. 2014, 13:59 Actualizat: 17 Mar. 2014, 14:00 Campionat
Arbitrii,  din nou eroi negativi în Calea Aurel Vlaicu

În prima parte a sezonului, pe lângă carențele de ordin fizic, tehnic și tactic, UTA a fost și victima cavalerilor fluierului. De referință sunt confruntările de pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș și Gloria Bistrița, când arbitrii și-au făcut pur și simplu de cap. Sâmbătă, la vizita unei alte grupări cu pretenții de promovare din seria de Vest a ligii secunde, „oamenii în negru” au ieșit din nou în evidență în mod negativ.

Fără îndoială, decizia cea mai controversată luată de „centralul” Sorin Antonie a fost eliminarea lui George Neagu pentru un presupus cot aplicat lui Ganea într-un duel corp la corp. Cel puțin din tribună infracțiunea căpitanului utist a fost insesizabilă și însuși fotbalistul susține că nu și-a lovit adversarul. „Nu mă ascund după cireș, dar chiar nu am văzut faza. Cei de lângă mine mi-au spus că jucătorul UTA-ei a dat cu cotul”, a spus Ion Geolgău, directorul general al lui CS U Craiova la finalul disputei de la Arad.

Pe lângă faza controversată din minutul 35, Adrian Falub ar mai avea ce să le reproșeze arbitrilor. „Am avut reproșuri la adresa arbitrilor fiindcă mi s-au părut că nu au fost obiectivi. Faze asemănătoare s-au judecat diferit în funcție de jucătorii care comiteau infracțiunile. Pe noi ne pedepseau mereu și excesiv, iar cu craiovenii arbitrii au fost mai permisivi.  Mă refer la faza de cartonaș roșu, la intrarea dură asupra lui Diarra, la un henț voluntar al unui adversar rămas fără cartonaș, dar și altele. Dar, vrem să uităm cât mai repede acest meci și să ne concentrăm pe cele care urmează”, a punctat antrenorul arădenilor la finalul disputei de sâmbătă.

Și Diarra, utistul lovit dur de Cîrjă în minutul 80 consideră că olteanul trebuia eliminat la acea fază. „M-a lovit direct în gleznă, m-a durut foarte tare. Din fericire, nu m-am accidentat, însă pentru faultul făcut asupra mea arbitrul putea arăta un cartonaș de o altă culoare”, a precizat fundașul stânga al arădenilor.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Mar. 2014, 13:59 Actualizat: 17 Mar. 2014, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă