Antrenorul Mioveniului, ultima echipă din Liga 2 rămasă invincibilă în acest sezon, înainte de meciul cu Petrolul: „Nu avem de ce să ne temem de asemenea jocuri. Chiar ne plac”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2019, 14:19 Campionat
Antrenorul Mioveniului, ultima echipă din Liga 2 rămasă invincibilă în acest sezon, înainte de meciul cu Petrolul:**

Fără victorie în ultimele trei meciuri, în care a obținut remize după ce a marcat, dar a și primit gol sau goluri, CS Mioveni joacă în etapa a 9-a a Ligii 2 la Ploiești, cu Petrolul. Partida programată marți, de la ora 17:45, pune punct etapei a 9-a și le găsește pe cele două echipe despărțite de cinci puncte.

Rămasă ultima echipă invincibilă în acest sezon de Liga 2, după ce Turris-Oltul Turnu Măgurele a pierdut sâmbătă la Pitești, 2-3 cu Campionii FC Argeș, CS Mioveni o întâlnește pe Petrolul într-un moment nu foarte bun. Echipa lui Flavius Stoican a remizat cu ultima clasată (1-1 cu Sportul Snagov) și a pierdut cu penultima (0-4 la U Cluj) în precedentele două întâlniri din campionat. Însă nici argeșenii n-au câștigat în ultimele trei jocuri, remizând cu Metaloglobus (2-2), UTA (1-1) și Dunărea Călărași (1-1).

Înaintea partidei cu Petrolul, antrenorul Mioveniului, Marius Stoica, așteaptă de le elevii săi un nou rezultat pozitiv în campionat, precizând că nu se teme de echipa lui Flavius Stoican.

„Jucăm cu o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Petrolul, o echipă cu istorie în spate, cu un antrenor de Liga 1, care nici el nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne așteaptă un joc foarte dificil! Știm de problemele lor, dar noi suntem într-o situație destul de bună și nu avem de ce să ne temem de asemenea jocuri. Ne plac astfel de partide, cu echipe de tradiții, unde atmosfera pe stadion cu siguranță îi va ajuta în momentele grele. Ca la Arad, ne dorim astfel de atmosfere… Petrolul are jucători buni, care pot rezolva foarte ușor jocul. Venim după opt jocuri de campionat cu victorii și remize, plus două de Cupă, plus alte patru din sezonul trecut. Suntem pregătiți pentru orice, avem un sezon foarte foarte dificil. Dacă privim ce jucători are adversarul, aceștia pot oricând să intre într-o formă sportivă bună și să câștige orice joc. Antrenorul știe să îi motiveze foarte bine, dar noi ne dorim ca și la această partidă să mergem bine, să aveam aceeași evoluție ca până acum și să câștigăm puncte pe teren. Și ei își doresc același lucru, să ia punctele și sperăm să fie un joc frumos, plăcut spectatorilor și telespectatorilor pentru că se întâlnesc două echipe foarte bune”, a declarat Marius Stoica, citat de csmioveni.ro, înaintea meciului cu Petrolul.

Ambele echipe vin după meciuri desfășurate la mijlocul săptămânii trecute în faza 16-imilor de finală ale Cupei României. CS Mioveni a trecut cu 5-1 de CS Făurei, în timp ce Petrolul a învins-o cu 1-0 pe Industria Galda.

Sezonul trecut, în tur, pe „Ilie Oană”, cele două echipe au remizat fără goluri, scor 0-0, iar în retur, la Mioveni, Petrolul a câștigat cu 2-1, după ce a întors scorul în repriza secundă.

În acest moment, după desfășurarea tuturor celorlalte meciuri ale etapei a 9-a a Ligii 2, Petrolul se află pe locul 12, cu 11 puncte, dar și cu un joc mai puțin disputat, iar CS Mioveni se află pe poziția a 5-a, cu 16 puncte.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 30 Sep. 2019, 14:19 Campionat
Pe aceeași temă