„Am fost la 30 de secunde de o victorie. Ne-a lipsit viziunea.” Concluziile lui Muntean, după ce Ripensia a scăpat trei puncte printre degete la Buzău

Marius ANGHEL 08 Dec. 2019, 14:19 Campionat

Chiar dacă au fost părăsiți de antrenorul principal Alexandru Pelici înainte de ultimul meci oficial din 2019, jucătorii Ripensiei au făcut o partidă bună în deplasarea de la Buzău, sâmbătă, cu SCM Gloria. Timișorenii au condus cu 1-0, au revenit și au avut apoi 3-2, însă au încasat gol la ultima fază din prelungiri și meciul din Crâng s-a terminat 3-3. Cu punctul obținut, Ripensia încheie anul pe locul 14, cu 24 de puncte, la trei lungimi peste Concordia Chiajna, ultima clasată pe pozițiile retrogradabile.

Albert Voinea (19′, 86′) și Mihai Hecsko (55′) au înscris pentru Ripensia, în timp ce pentru SCM Gloria a punctat Valentin Munteanu (33′, 36′, 90+3′).

Trupa timișoreană a fost condusă de pe bancă în această deplasare de cei doi antrenori secunzi, Iulian Muntean și Călin Mada.

„Am fost la 30 de secunde de o victorie care ne-ar fi ajutat foarte mult. Din păcate, ne-a lipsit viziunea pe final de joc, puțină experință. Gazdele au avut ocaziile lor, noi la fel. Puteam să facem 4-2 la ocazia incredibilă a lui Golda din 6 metri. Risipim foarte multe puncte pe final de joc, nu pot să îmi explic de ce, dar, până la urmă, am reușit să obținem un punct”, a tras concluziile despre meci Iulian Muntean, care a explicat și titularizarea în poartă a lui Haralambie Mociu: „Dobre a fost răcit toată săptămâna și dacă n-ar fi fost, nu cred că apăra el, pentru că a făcut câteva greșeli și era normal să vină altcineva de pe bancă. Mociu s-a descurcat bine, poate că ar fi putut mai mult”. Rezervă la acest meci pentru postul de portar a fost George Păduraru, Ștefan Dobre, cel care a fost utilizat de cele mai multe ori în acest sezon, neprinzând lotul.

Cât despe absența lui Alexandru Pelici, Ripensia a anunțat pe site-ul oficial următoarele: „Alexandru Pelici nu a făcut deplasarea la Buzău, urmând ca săptămâna viitoare să se clarifice situația apărută în ultimul moment”. Reacția președintelui clubului, Dumitru Mihu, o puteți citi pe Liga2.ro.

La Buzău, Ripensia l-a debutat în Liga 2 pe Alexandru Benea, un jucător născut în 2002 component al echipei U19 a clubului. Acesta a fost trimis pe teren în minutul 89 în locul lui Călin Toma.

Meciul SCM Gloria Buzău – Ripensia Timișoara, scor 3-3:

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 08 Dec. 2019, 14:19 Campionat
Pe aceeași temă