„Am avut meciul în mână la pauză, dar am luat două goluri prostești”

05 May. 2012, 17:57 Campionat

La Bistrița, mijlocașul defensiv al „Bătrânei Doamne” a marcat cel de-al doilea gol în actuala stagiune, însă, la fel ca și la Piatra Olt, echipa arădeană nu a obținut cele trei puncte. Alin Ignea a transformat din nou perfect o lovitură liberă de la marginea careului, el recunoscând că a exersat mult acest procedeu cu fostul său antrenor, Petre Vlătănescu.

„A fost un meci greu, în fața unei echipe foarte bune. Am avut 2-1 la pauză și meciul în mână, dar am pierdut datorită unui joc slab în repriza a doua. Am luat și două goluri prostești. Mai bine nu marcam eu și plecam neînvinși sau câștigam”, a precizat fotbalistul de 22 de ani.

Utistul a vorbit și despre șansele de promovare ale UTA-ei și felul cum se acționează din alte părți. „Noi sperăm la locul trei până în ultima etapă sau până când vom mai avea șanse matematice. Nu cred că ne-am îndepărtat definitiv de obiectiv, dar consider că Severinul a luat o opțiune importantă. Nu vreau să comentez prea mult dacă au fost mai motivați cu noi decât cu alți adversari. Așa mi s-a părut, dar asta nu contează acum, fiecare joacă cum vrea”, a încheiat Ignea.

Sursa: Sport Arad
Foto: Timp Online

05 May. 2012, 17:57 Campionat
Pe aceeași temă