Altă decizie controversată a arbitrului în meciul ACS Poli – „U” Cluj. FOTO | Cum arată piciorul unui jucător al timișorenilor după ce adversarul i-a găurit gheata cu intrarea la rupere

Marius ANGHEL 07 May. 2019, 13:38 Campionat

Meciul dintre ACS Poli și „U” Cluj, câștigat de oaspeți la scorul de 3-0, a fost unul cu adevărat cu cântec. Pe lângă scandalul de la primul gol, marcat dintr-un penalty mult controversat acordat de arbitrul Cristian Codrea, s-au mai întâmplat și alte faze extrem de discutabile. Una dintre ele, un fault al lui Andrei Cordoș la Alexandru Bădăuță, rămas cu urmări și nici măcar sancționat cu cartonaș galben de centralul băimărean.

Atacantul lui ACS Poli a fost călcat cu crampoanele de Cordoș, fundașul Universității, la o fază de după golul marcat în minutul 19, dintr-un penalty mai mult decât discutabil.

„A venit cu piciorul sus, mi-a făcut gaură în gheată cu crampoanele. Arbitrul a dat doar fault, fără cartonaș”, a declarat Bădăuță pentru Liga2 ProSport. Atacantul a continuat însă să joace și a fost integralist.

Fotbalistul are piciorul umflat din cauza rănii și nu s-a antrenat luni. În următoarele zile, jucătorul așteaptă să i se dezumfle piciorul pentru a se putea pregăti normal.

Conform regulamentului, la o intrare cu piciorul ridicat la minge se acordă cel puțin cartonaș galben.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 07 May. 2019, 13:38 Campionat
Pe aceeași temă