ALRO, victorie necesară! Mogoșanu, salvat de la demitere

02 Apr. 2012, 12:21 Campionat

Echipa pregătită de Daniel Mogoșanu a obținut trei puncte importante în runda cu numărul 18 a sezonului. Slătinenii s-au impus cu scorul de 2-1 în fața formației Unirea Alba Iulia și continuă lupta pentru podium. Precup și Crețu au semnat reușitele celor de la Alro, în timp ce oaspeții au redus din diferență prin Pleniceanu, care a transformat un penalty.

După eșecul suferit săptămâna trecută la Timișoara, aluminiștii au avut o prestație nu tocmai reușită în prima parte a partidei cu formația din Alba Iulia. Mureșan și Petrescu au amenințat buturile gazdelor, însă nu au putut modifica tabela. Aluminiștii au reușit să deschisă scorul la jumătatea reprizei prin Precup, care l-a învins pe Pascal cu un șut puternic, din interiorul careului.

Până la pauză nu s-au mai consemnat ocazii impoartante de a marca, pentru ca la reluare Muscă să treacă pe lângă gol cu o lovitură de cap din 6 metri, parată de portarul ardelenilor. Ene – de două ori și Stoianof au irosit apoi situații imense de a înscrie, iar suspansul s-a prelungit până spre final.

Abia intrat în teren, Crețu a reușit să ducă scorul la 2-0 cu un șut expediat de pe partea dreaptă, la colțul scurt, însă emoțiile celor de la Alro nu luaseră sfârșit (’87). Unirea a înscris în minutele de prelungire dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Pleniceanu, iar publicul a trăit finalul jocului în picioare. Ultimul fluier a venit ca o izbăvire pentru fotbaliștii echipei locale, aplaudați de spectatorii prezenți pe „1 Mai” în urma acestui succes care îi menține în cursa pentru locul al treilea.

Alro Slatina: Savu, Vigariu, Grosu, Muscă, Eduard Stoica, Sergiu Popescu, Quist (29 Coman), Precup, Stancu, Stoianof (82 Crețu), Ene (85 Crăciun)

Unirea Alba Iulia: Pascal, Oltean, Șerban, Bumbac (78 Stan), Bucurică (70 Oprea), Oară, Pleniceanu, Militaru, Florea, Mureșan, Petrescu

Articol și foto: Olt TV

02 Apr. 2012, 12:21 Campionat
Pe aceeași temă