ALRO Slatina mai speră la promovarea în Liga 1

15 Dec. 2011, 10:29 Campionat
ALRO Slatina mai speră** la promovarea în Liga 1

Deși se află la 12 puncte distanță de locurile care duc în Liga I, speranțele celor de la Alro Slatina de a reuși accederea în primul eșalon nu s-au stins. Oficialii clubului speră ca echipa să încheie actuala ediție de campionat pe o poziție care să-i permită să profite de eventualele probleme ale altor grupări.

Președintele aluminiștilor, Jane Nițulescu, își dorește ca fotbaliștii aflați sub comanda lui Mogoșanu să aibă un start reușit în returul de sezon, pentru putea a reveni în zona superioară a clasamentului.

„Obiectivul nostru este să ocupăm unul din primele patru locuri. Depinde ce se va întâmpla, suntem pe locul șapte în clasament, iar la adevăr suntem pe locurile patru-cinci. Se fac fel și fel de speculații, deocamdată echipele care conduc seria sunt Timișoara și Bistrița. Cu programul pe care îl vom avea în retur și dacă vom avea o prestație bună, nu vom mai avea un început dezastros cum am avut în primele etape, ne-ar face să sperăm că ne vom putea califica în primele patru echipe”, a spus Nițulescu.

„Deocamdată vrem să ne completăm lotul, să vedem exact pe ce stăm, să ne aprobe Consiliul Județean și Consiliul Local al municipiului Slatina bugetul pentru anul calendaristic 2012, în speță pentru retur și tur. După aceea, vom stabili și altele”, a mai spus Jane Nițulescu.

Alro Slatina a încheiat turul actualei stagiuni a Ligii a II-a pe poziția a șaptea în clasamentul seriei Vest, cu 22 de puncte acumulate.

sursa: olttv.ro

15 Dec. 2011, 10:29 Campionat
Pe aceeași temă