Alexandru Pelici, înainte de derby-ul bănățean de la Reșița: „Nu vreau să fiu prostul care să comenteze, să am grija altuia”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Nov. 2019, 13:00 Campionat
Alexandru Pelici, înainte de derby-ul bănățean de la Reșița:**

CSM Reșița și Ripensia se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11:00, într-un derby bănățean programat în Valea Domanului, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 2. Pentru gazde, va fi al doilea meci cu Dorinel Munteanu pe bancă, primul în fața propriilor suporteri, iar situația cărășenilor în clasament e complicată. Antrenorul Ripensiei, Alexandru Pelici, nu a vrut, însă, să vorbească de adversar și spune că echipa sa trebuie să se concentreze la jocul ei.

Reșițenii îi vor avea suspendați pe Danci și Vasiu, eliminați la meciul cu Csikszereda (0-1). Clubul din Valea Domanului e „sub linie”, unde au ajuns și roș-galbenii după egalul de miercuri din derby-ul Timișoarei, 1-1 cu ASU Poli, dar Alexandru Pelici a spus că nu e fair-play să vorbească de slăbiciunile adversarului.

„În afara punctelor puse în joc, sunt derby-uri locale, care clar, au un plus de ambiție, de determinare. Jucătorii se cunosc între ei, care au jucat împreună. Ar fi bine să fie mai mult spectacol și să fie fotbal mai mult și mai atractiv decât această încrâncenare. Nici ei nu sunt neapărat în cea mai bună formă, ci mai degrabă în criză de rezultate. Nu comentez forma sau jocul lor. E proverbul acela cu câinele moare de drumul lung. Nu vreau să fiu prostul care să comenteze, să am grija altuia. Ne vedem de treaba noastră. Ei sunt într-o criză de rezultate, sunt acolo jos”, a precizat antrenorul Ripensiei.

„Mergem la Reșița să luăm punct sau puncte”

Timișorenii se gândesc și ei la clasament, mai ales că, din nou, Pelici regretă punctele pierdute în precedenta partidă din deplasare (3-3 la Turnu Măgurel). „Va fi un meci disputat. Cu siguranță vor dori să ne bată ca să iasă și ei, să facă 19 puncte. Același lucru ni-l dorim și noi, să recuperăm punctele pierdute cu Poli. Așa că mergem la Reșița să luăm punct sau puncte. Am avut șansă la Măgurele, acum ne dăm seama din nou cât de naivi suntem când am șansa să facem 4-2 acolo, acum plângem după punctele de acolo”, a mai spus antrenorul timișorenilor.

Înaintea desfășurării etapei a 18-a, Ripensia e pe locul 16, retrogradabil, cu 19 puncte, la fel ca alte trei echipe de deasupra sa. CSM Reșița e pe poziția a 17-a, cu 16 puncte. Meciul din Valea Domanului, de pe stadionului „Mircea Chivu”, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Nov. 2019, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă