Alexandru Pelici, după egalul obținut de Ripensia cu ASU Poli: „Nu suntem mulțumiți.” Ce spune despre faptul că a fost înghesuială pe Electrica

Anda DELIU, Marius ANGHEL 14 Nov. 2019, 13:24 Campionat

Alexandru Pelici și-ar fi dorit ca Ripensia să câștige meciul cu ASU Poli, terminat la egalitate, scor 1-1, miercuri, în etapa a 17-a a Ligii 2. Antrenorul roș-galbenilor a recunoscut însă că rezultatul este echitabil după ostilitățile din teren. Pelici a precizat și că derby-ul Timișoarei a fost „stricat” de vântul foarte puternic care sufla la ora disputării partidei.

Alexandru Pelici consideră că ambele echipe au avut momente bune de joc. „Un rezultat echitabil din punctul meu de vedere. În prima repriză, am avut câteva situații bune de a înscrie la câteva faze fixe. Eram ajutați și de vânt, același lucru s-a întâmplat și a doua repriză, pentru Poli. În ciuda faptului că am avut vântul și am avut acele situații, am primit gol. Dar e bine că am reușit să revenim. Un 1-1 care ne aduce un punct. Nu suntem mulțumiți, e clar că ne doream să câștigăm. Veneam după punctul de la Măgurele. Dar asta este, mergem înainte. Mai avem câteva etape de jucat și încercăm să acumulăm puncte. E important, totuși, până la urmă că nu am pierdut. Am revenit din nou. A doua repriză s-a jucat pe contra, haotic, vântul și-a pus amprenta, starea terenului… Dar au avut o ocazie mare ei, prin acea plecare din linia a doua a lui Ignea și apoi, minge respinsă prost la Zabun. Puteau să facă 2-1. Și noi am avut pe final acea minge pasată pe culoar, pasa filtrantă a lui Zaluschi pentru Apro. Una peste alta, un rezultat echitabil. Îmi felicit băieții pentru munca depusă. Păcat că nu am avut mai multe luciditate și nu am găsit soluții când era nevoie de ele. Eliminarea lui Toma a fost corectă. A fost un fault de joc”, a spus tehnicianul despre radiografia jocului.

Înghesuială din nou pe Electrica: „Înseamnă că fotbalul încă mai este iubit în Timișoara”

Ripensia a reușit, deocamdată, să facă arena Electrica neîncăpătoare de două ori în acest sezon: la meciul cu UTA și la derby-ul cu ASU Poli. Întrebat despre faptul că a fost o înghesuială ce a limitat totuși, confortul, Pelici a luat parte bună a situației. „E un lucru bun dacă a fost plin. Asta înseamnă că, totuși, fotbalul încă mai este iubit în Timișoara și nu poate decât să ne dea speranțe”, crede Pelici.

Antrenorul a recunoscut că meciul nu a fost tocmai grozav. „Din păcate, spectacolul fotbalistic a lăsat de dorit. Cred că ar fi fost altceva fără vânt, cu siguranță. Se putea construi altfel. Așa s-a abuzat și de o parte și de alta de mingi lungi. Cei care erau cu vântul. Dar nu era neapărat soluția câștigătoare. A arătat-o Axente, la cursa aceea”, a mai adăugat tehnicianul Ripensiei.

Cu 19 de puncte acumulate în 16 meciuri desfășurate în 17 etape, Ripensia se află pe poziția a 16-a în Liga 2. Runda următoare, echipa timișoreană joacă în deplasare la CSM Reșița, sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 14 Nov. 2019, 13:24 Campionat
Pe aceeași temă