Alexandru Pelici, dorit în iarnă pe banca unui club din Liga 2 care țintește promovarea! Antrenorul Ripensiei a confirmat discuția

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Mar. 2020, 14:52 Campionat
Alexandru Pelici, dorit în iarnă pe banca unui club din Liga 2 care țintește promovarea!** Antrenorul Ripensiei a confirmat discuția

În iarnă, la Ripensia a existat o „criză”, recunoscută de antrenor și conducere. Alexandru Pelici nu a făcut deplasarea la ultimul joc din 2019, de la Buzău, și era hotărât să-și dea demisia. Până la urmă, președintele Dumitru Mihu l-a convins să rămână, în contextul în care cel puțin un alt club îi dădea antrenorul târcoale.

Informația Liga2.ro, cum că Petrolul l-ar fi avut și pe Alexandru Pelici printre variante, înainte ca locul lăsat liber de Flavius Stoican să fie ocupat de Costel Enache, au fost confirmate parțial de antrenorul Ripensiei.

„Nu pot nici să confirm, nici să infirm ca să recunosc acest lucru. Nu a fost nicio ofertă concretă din partea clubului Petrolul. Au fost niște discuții private. Persoana care m-a contatct nu era un oficial al clubului”, a spus Alexandru Pelici, întrebat dacă Petrolul i-a făcut propuneri.

Astăzi, de la ora 11:00, Ripensia ar fi avut meci pe terenul Petrolului, la Ploie;ti. Partida, televizată, a fost amânată, la fel ca toate competițiile de fotbal din România, din cauza coronavirusului. Fotbalul a fost suspendat cel puțin până la finalul lunii martie.

Ripensiștii au primit liber la final de săptămână

Rămași fără meciuri, jucătorii Ripensiei au primit liber sâmbătă, duminică și luni. Luni, clubul decide ce se va întâmpla în continuare.

„Având în vedere recomandările oficiale și a deciziei luate de FRF de a întrerupe toate competițiile fotbalistice, clubul nostru a suspendat antrenamentele până luni, 16 martie, inclusiv. În funcție de evoluția situației epidemiologice, la începutul săptămânii viitoare se va decide activitatea echipei în următoarea perioadă. În tot acest timp, ne vom supune măsurilor de precauție pentru a ne revedea sănătoși la stadion!”, este anunțul oficial al clubului timișorean.

Cu 28 de puncte acumulate în 24 de etape, Ripensia este pe locul 13 în Liga 2, la patru puncte peste ultima poziție retrogradabilă, ocupată de Concordia Chiajna. Echipa timișoreană ar fi trebuit să joace până la finalul lunii martie cu Petrolul (deplasare, 15 martie), FK Csikszereda (acasă, 21 martie) și Farul Constanța (acasă, 28 martie).

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto
 

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Mar. 2020, 14:52 Campionat
Pe aceeași temă