Alba Iulia pune lacătul pe stadion: „Am intrat în insolvență”

Mihai Andries 17 Oct. 2012, 13:16 Campionat
Alba Iulia pune lacătul pe stadion:**

Potrivit www.alba24.ro, Unirea Alba Iulia se desființează. Este verdictul dur, dat în urmă cu câteva momente de către finanțatorii clubului Unirea Alba Iulia. Așadar, după mai multe luni de coșmar, calvarul a luat sfârșit pentru fotbaliștii care erau mai mereu amânați cu plata salariilor. Fără un ajutor din partea factorilor de decizie locali, cei din consiliul de administrație al clubului au decis să desființeze gruparea din Alba Iulia.

În acest moment, sunt șanse minime ca partida de vineri cu FC Olt să se mai desfășoare.

„Echipa a intrat în insolvență, noi nu mai hotărâm. Dacă se găsesc bani până deseară să se plătească arbitrajul, vom juca vineri. Dacă vindem pe Stan și pe Schuller azi, ar fi bine, am mai putea continua”
, a punctat Oliviu Feneșan, acționar FC Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, Marian Sarmeș este ferm că echipa va dispărea. Acesta nu a lăsat loc de reveniri, asta în ciuda faptului că marți dădea șanse de a continua.

„Echipa se desființează. Cred că da, numai dacă vine cineva azi, mâine, cu un miliard, ca să putem juca vineri, vom continua, ceea ce nu cred. În rest, e moartă. Dacă toată lumea numai ne hulește și suntem făcuți hoți peste tot… De 3 ani și jumătate ne tot chinuim”, a declarat Marian Sarmeș, acționar la Unirea Alba Iulia.

În urma acestei decizii, toți fotbaliștii vor deveni liberi de contract. În aceste condiții, serie Vest a Ligii a II-a va rămâne cu numai 12 echipe.

Articol scris de Cătălin CRĂ‚CIUN

Mihai Andries 17 Oct. 2012, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă