Aici veți juca!

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 16 Feb. 2009, 09:00 Actualizat: 01 Sep. 2022, 14:39 Campionat

Trei săptămâni au trecut de când primele scaune au fost montate pe stadionul Clujana. De atunci s-a mai ridicat doar un gard împrejmuitor pe jumătate din teren și au fost turnate două platforme de beton.

Pe 25 februarie, oficialii Universității așteaptă Comisia de Licențiere pentru omologarea stadionului Clujana. Alb-negrii nu prea vor avea însă ce să le arate oficialilor FRF. În trei săptămâni fața viitoarei arene a lui „U” Cluj nu s-a schimbat prea mult. Au fost montate scaune pe tribuna deja existentă și s-a împrejmuit zona de acces a galeriei adverse. De asemenea, au fost aduse băncile de rezerve de pe „Ion Moina” și s-a betonat zona unde urmează să fie așezate. Nici urmă de noua tribună promisă de oficialitățile locale și fără de care „U” Cluj nu poate evolua pe arena Clujana. Chiar dacă nici problema vestiarelor nu a fost clarificată, oficialii „șepcilor” sunt încrezători.

„Nu suntem în întârziere. Am încredere că vom juca acolo, în etapa a doua, când avem meci acasă”, a declarat Remus Câmpeanu, președintele lui „U”.

Problema alb-negrilor o constituie faptul că lucrările nu pot începe până ce Consiliul Local nu va aproba proiectul și bugetul de cosmetizare a arenei, iar următoarea ședință a CL va avea loc, cel mai repede, la finele săptămânii viitoare.

Au și două atuuri

Oficialii clujeni au doi ași în buzunar. Ei mizează pe faptul că vor obține o amânare a termenului-limită, din partea Comisiei de Licențiere, până după începerea campionatului. „Am putea obține o amânare. Nu-mi fac griji pentru asta”, a declarat Remus Câmpeanu. Programul returului mai e un mic avantaj pentru Universitatea. „Șepcile” pot să nu joace acasă decât în etapa a treia a returului, pe 14 martie, cu Internațional Pitești. Asta în cazul în care adversara din etapa a doua, UTA, nu va fi înscrisă în retur din cauza problemelor financiare.

„Șepcile” au un nou medic

„U“ și-a rezolvat în sfârșit problema staffului medical, după ce Cristi Târteață a părăsit echipa pe motiv că nu a mai fost plătit. Doctorul Dragoș Vălean se va ocupa de tratarea „studenților“ în retur, după ce medicul chemat în cantonamentul de la Câmpulung, Răzvan Anițaș, a refuzat să mai continue la „U“.

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 16 Feb. 2009, 09:00 Actualizat: 01 Sep. 2022, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă