„Acest meci s-a pierdut din punct de vedere al șicanărilor de arbitraj”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 22:30 Campionat

Arbitrajul e cel care a influențat jocul și a adus victoria Coronei, susține antrenorul Valentin Velcea după înfrângerea de sâmbătă, scor 1-2. Totuși, el acceptă că prestația elevilor săi nu a fost una extraordinară.

Centralul meciului-derby, Sebastian Colțescu, a fost vinovat de mare parte din neajunsurile celor de la ACS Poli în partida de sâmbătă, susține antrenorul echipei timișorene. El acuză numeroasele faulturi comise de oaspeți, acordarea prea ușor a celui de-al doilea cartonaș galben pentru Șeroni și marcarea din ofsaid al celui de-al doilea gol brașovean.

„Nu mai merge nimic. Probabil că am pierdut una dintre marile șanse de a termina pe locul 1, consider că acest meci s-a pierdut din punct de vedere al șicanărilor de arbitraj, fără să mă scuz sau să luăm din vina noastră. Știam că în retur meciurile se vor face și în altă parte (n.r. în afara fotbalului), probabil că vom avea probleme și în alte meciuri. Fizic am stat bine, am fost nevoit să risc în partea a doua. Sunt dezamăgit de unii componenți, sunt satisfăcut de jocul echipei și cred în unii că pot mai mult. Consider că tineretul care vine din urmă este unul cu reale calități. Nu avem altă alternativă decât să mergem mai departe”, a declarat la finalul meciului Valentin Velcea.

Problemele cu arbitrajul au fost acuzate constant după meci de tehnician. „Nu ne lasă Colțescu, cu un om în minus nu te poți aștepta la mai mult. Per ansamblu sunt mulțumit de jocul echipei. Sunt dezamăgit de Dina, el spune că totul merge bine. Dacă nu luam golul doi, care a fost din ofsaid, dacă nu erau nenumărate faulturi, dacă nu era al doilea galben… Așa am jucat la totul sau nimic”, a mai spus Velcea.

Sursa: Banat Sport
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 22:30 Campionat
Pe aceeași temă