A produs surprize cu Snagov și Petrolul, iar cu CS Balotești poate realiza o premieră în acest an. Luceafărul lui Lupuț e pe val în Liga 2

Marius ANGHEL 19 Apr. 2019, 18:47 Campionat
A produs surprize cu Snagov și Petrolul, iar cu CS Balotești poate realiza o premieră în acest an.** Luceafărul lui Lupuț e pe val în Liga 2

După cele două victorii care au surprins pe mulți, la Ghermănești, cu Sportul Snagov (4-2), și acasă, cu Petrolul Ploiești (3-1), fotbaliștii de la Luceafărul Oradea speră să lege, în premieră, în acest sezon, trei victorii la rând. Sâmbătă, de la ora 11:00, vor juca din nou în județul Ilfov, de această dată cu CS Balotești.

Bihorenii au făcut deja deplasarea spre Ilfov și pornesc cu prima șansă în fața echipei aflate pe loc retrogradabil, chiar dacă joacă în deplasare. Dacă în întâlnirile anterioare, bihorenii s-au duelat cu adversari mai bine clasați, de această dată situația s-a schimbat și ei sunt cei mai bine situați în clasament, față de partenerii de întrecere.

Astfel, „roș-albaștrii” au ajuns acum pe locul 10, cu 37 de puncte în timp ce echipa din Balotești ocupă poziția a 18-a, cu 23 de puncte, fiind amenințată cu retrogradarea. Tocmai de aceea, gazdele au mare nevoie de puncte și vor încerca să facă totul să obțină victoria.

Conștienți că nu-i așteaptă un joc ușor, având în vedere situația disperată a ilfovenilor, elevii antrenorului Cristian Lupuț s-au pregătit intens în această săptămână, sperând să termine victorioși și cel de-al treilea joc consecutiv din acest sezon. „Mergem să câștigăm la Balotești”, a spus Lupuț.

Se anunță, astfel, un meci disputat, în care echipa mai organizată își va impune jocul.

Pentru orădeni o victorie în această etapă ar însemna șansa de a mai urca un loc în clasament și de a-și asigura aproape prezența în Liga 2 și pentru sezonul următor.

În schimb, CS Balotești, care de șapte meciuri n-a mai câștigat, doar în ultima etapă obținând un punct, după remiza de pe teren propriu cu Sportul Snagov, are nevoie disperată de succes pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

În meciul tur, Luceafărul s-a impus cu 4-1 pe teren propriu. Baloteștiul a deschis scorul în minutul 36, prin Alexandru Stoica, însă bihorenii au revenit și au întors rezultatul prin George Paraschiv (41, 52), Claudiu Codoban (69) și Alexandru Dulca (71).

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)

 

Marius ANGHEL 19 Apr. 2019, 18:47 Campionat
Pe aceeași temă