Călin Moldovan, după demisia lui Nicolae Croitoru de la Poli Timișoara înaintea returului barajului: ”Este o sabie cu două tăișuri”

Adi MARICA 18 May. 2022, 10:25 Liga 2
Călin Moldovan, după demisia lui Nicolae Croitoru de la Poli Timișoara înaintea returului barajului: ”Este o sabie cu două tăișuri”

FC Brașov a câștigat manșa tur a barajului de menținere în Liga 2, 2-1 în deplasare cu Poli Timișoara, și are încă un avantaj înaintea returului. Bănățenii s-au despărțit de antrenorul principal Nicolae Croitoru, de ”secundul” Lucian Dobre și de administratorul delegat Florin Iacob, în urma rezultatelor dezastruoasă sub conducerea lor.

Poli va fi condusă în jocul decisiv de sâmbătă de la Brașov de antrenorul interimar Antonio Foale, sprijinit de mijlocașul Alin Ignea, din postura de antrenor secund interimar.

Călin Moldovan, despre schimbările de pe banca tehnică a Politehnicii Timișoara

Călin Moldovan, antrenorul echipei FC Brașov, nu este interesat de schimbările de la Poli, fiind de părere că formația bănățeană va veni motivată pentru jocul retur al barajului de menținere în Liga 2.

”Este problema lor. Indiferent cu ce antrenor vor veni la Brașov, cei de la Poli vor veni motivați să câștige. O schimbare a antrenorului după o primă manșă a barajului este o sabie cu două tăișuri. Noi știm ce avem de făcut, este clar că va fi un meci de care pe care. Avem un ascendent moral, dar vom face tot ce depinde de noi să păstrăm acest avantaj și după acest al doilea meci. Așa cum am spus și la finalul meciului de la Timișoara, în niciun caz nu vom ațipi”, a spus Călin Moldovan despre schimbările de la alb-violeți.

Meciul retur de baraj de evitare a retrogradării începe de la 2-1 pentru FC Brașov

Manșa retur a barajului de menținere în Liga a 2-a se va disputa sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului din Brașov.

În tur, FC Brașov s-a impus cu 2-1 la Timișoara, prin golurile marcate de Alexandru Negrean (53′) și Bogdan Piper (67′), respectiv Doru Andrei (6′) pentru Poli.

Cele două echipe au ajuns la acest baraj după ce au încheiat play-out-ul pe locul 5 în grupele lor, însă pierzătoarea are șanse mari să se salveze și ea de la retrogradare, având în vedere situația cel puțin a retrogradatei din Liga 1 Gaz Metan Mediaș.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-negrean-a-dat-startul-revenirii-brasovului-in-meciul-cu-poli-cu-o-executie-de-exceptie-nu-e-cel-mai-frumos-gol-al-meu-mijlocasul-nu-vrea-sa-si-treaca-in-cv-o-retrogradare-19231820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schimbari-radicale-la-poli-timisoara-inaintea-returului-barajului-de-mentinere-in-liga-2-cu-fc-brasov-conducatorul-florin-iacob-si-antrenorii-nicolae-croitoru-si-lucian-dobre-out-19231800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gargara-ieftina-a-primarului-timisoarei-despre-noul-stadion-care-nu-e-nici-acum-aprobat-ca-investitie-si-sala-polivalenta-unde-sunt-probleme-mari-19231878

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gaz-metan-a-jucat-ultimul-meci-in-liga-1-si-se-desfiinteaza-antrenorul-flavius-boroncoi-in-lacrimi-ma-duc-sa-pun-lacatul-acum-pe-poarta-la-medias-barajul-de-mentinere-in-liga-2-d-19231330

Adi MARICA 18 May. 2022, 10:25 Liga 2
Pe aceeași temă