Viitorul Pandurii a înregistrat al doilea eșec în Liga 2. A plecat fără punct de pe terenul formației Metaloglobus. Călin Cojocaru: ”Prelungirile primei reprize le-am gestionat foarte rău”

Andrei PASCU 12 Nov. 2023, 17:00 Liga 2
Viitorul Pandurii a înregistrat al doilea eșec în Liga 2. A plecat fără punct de pe terenul formației Metaloglobus. Călin Cojocaru: ”Prelungirile primei reprize le-am gestionat foarte rău”

Viitorul Pandurii a înregistrat a doua înfrângere în acest sezon de Liga 2, 1-2 cu Metaloglobus, într-un joc disputat în deplasare, în runda cu numărul 13. Formația din Gorj a avut avantaj pe tabelă, dar a fost egalată înainte de pauză, în minutul 3 al prelungirilor.

Camerunezul Aziz Njifakue a punctat pentru gorjeni, dar Metaloglobus a marcat golul victoriei în ultimul sfert de oră.

Călin Cojocaru, impresiile partidei Metaloglobus – Viitorul Pandurii, scor 2-1, în etapa 13 din Liga 2

În minutul 26 a deschis scorul jucătorul antrenat de Călin Cojocaru, dar Viitorul Pandurii a fost egalată în minutul 45+3, când a punctat pentru Metaloglobus experimentatul Dragoș Huiban.

Însă, finalul de întâlnire nu a fost lipsit de emoții pentru gorjeni, care au luat un gol în minutul 77 și chiar au pierdut. Gazdele au marcat pentru 2-1 și au obținut cele trei puncte prin alt fotbalist cu experiență în Liga 2, Georgian Honciu.

La finalul întâlnirii, antrenorul Călin Cojocaru a remarcat faptul că echipa sa a arătat un joc mai puțin bun în ultimele minute ale primei părți, când a și încasat primul gol, chiar dacă, până la urmă, a întâlnit una dintre cele mai slabe echipe din Liga 2.

Călin Cojocaru a evidențiat evoluția jucătorilor săi din finalul primei reprize, în partida Metaloglobus – Viitorul Pandurii

A declarat că este nemulțumit de golurile primite, mai ales că partea a doua a fost una echilibrată din punctul său de vedere. Călin Cojocaru a afirmat și că, în opinia sa, Viitorul Pandurii putea primi două lovituri de la 11 metri, în urma a doua faze controversate.

Am început bine, dar prelungirile primei reprize le-am gestionat foarte rău. Am făcut, într-o fază, două-trei greșeli, am comis și penaltyul respectiv și, în loc să intrăm cu 1-0 la pauză, am intrat cu 1-1. Repriza a doua, consider că a fost destul de echilibrată.

Ambele echipe și-au creat ocazii. Noi am făcut unele schimbări prin care am încercat să câștigăm meciul. Din nefericire, ne-au prins pe o contră și ne-au marcat golul doi pe final. Am avut eliminat, dar și în 10 oameni i-am înghesuit în propriul careu, am avut multe faze fixe, dar, din nefericire, n-am mai reușit să revenim.

Sincer, am avut două faze de penalty, una la Moisie când a fost tras de tricou în careu, dar arbitrul a zis că a fost prea ușor, și a doua la Aziz, unde nu pot să zic că a fost sută la sută, dar el mi-a spus că portarul l-a atins. Nu vreau să dau vina pe arbitraj.

Consider că am făcut multe erori și din cauza aceasta am pierdut meciul. Trebuie să rămânem modești, să muncim mai mult.

E al doilea meci pe care îl pierdem după meciul cu Ceahlăul. Ne așteaptă un joc foarte dificil cu Dejul, pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate”, a declarat Cojocaru, conform Pandurul.

  • Viitorul Pandurii, contra Metaloglobus: Rob. Geantă (Lupescu 51′) – Dav. Savu (Jozic 70′), Njifakue, Core, Mrsulja, Brînzan (cpt.), Godja, Alb. Voinea (Nikpalj 70′), Gîrbiță, Andreaș (Ed. Croitoru 70′), Tiihonen
    Rezerve neutilizate: – Nic. Geană, R. Cojocaru, Vulpe, Dr. Popa, Moisie

Viitorul Pandurii, la mijlocul clasamentului în Liga 2

Viitorul Pandurii se află pe poziția a 11-a în Liga 2 după 13 etape, cu 17 puncte, precum Chindia Târgoviște și CSM Slatina, clasate mai bine datorită golaverajului.

În runda următoare, a 14-a, trupa lui Călin Cojocaru va juca acasă, cu Unirea Dej (locul 18, 10 puncte). În actuala etapă cu numărul 13, dejenii au cedat, acasă, contra CSM Reșița, scor 1-3.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-incurcat-concordia-chiajna-in-etapa-13-de-liga-2-scor-1-1-19292746

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-reactie-dupa-csm-alexandria-corvinul-hunedoara-19292742

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-analiza-partidei-steauafk-miercurea-ciuc-din-etapa-13-din-liga-2-19292738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-la-scor-de-neprezentare-cu-csm-slatina-pentru-csc-dumbravita-ceea-ce-s-a-lucrat-la-antrenament-nu-s-a-respectat-la-meci-19292660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-suparat-dupa-esecut-inregistrat-de-unirea-dej-contra-csm-resita-scor-1-3-in-etapa-13-de-liga-2-19292688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-13-liga-2-19292572

Andrei PASCU 12 Nov. 2023, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă