Vor „să detoneze bomba”: Paraschiv – ofertat de CSM Câmpina!

Vor „să detoneze bomba

CSM Câmpina „se mișcă” repede pe piața transferurilor, ieri rezolvând un nou transfer – Alexandru Puchea, însă „bomba” la acest capitol poate fi detonată peste câteva zile!

Astfel, primul pe lista grupării de Liga a III-a, echipă antrenată de Daniel Chiriță, este mijlocașul ofensiv Gabriel Paraschiv, un jucător născut pe 27 martie 1978. Originar din orașul dâmbovițean Moreni, „Para” a evoluat în Liga I pentru Petrolul Ploiești și Oțelul Galați, ultima oară îmbrăcând tricoul echipei de la Dunăre. În prima divizie a evoluat în 203 meciuri, marcând 41 de goluri, în timp ce în eșalonul secund a jucat în 75 de jocuri și a punctat de 13 ori. Are patru prezențe în grupele Champions League, iar în anul 2008 a îmbrăcat tricoul echipei naționale în jocul cu Lituania.

„În momentul de față, Paraschiv este plecat din țară și așteptăm un răspuns din partea lui la începutul săptămânii viitoare. Ni-l dorim în postura de jucător, dar și într-o funcție de conducere într-un proiect comun, despre care vom vorbi la momentul oportun”, ne-a declarat președintele câmpinenilor, Dan Tănase.

În schimb, de ieri a fost adus la echipă mijlocașul defensiv Alexandru Puchea, cel care poate evolua și pe postul de fundaș de bandă dreapta. Fost internațional de juniori al Astrei, Puchea a evoluat în turul campionatului pentru gruparea de Liga A Petrolistul Boldești, iar în cariera sa a îmbrăcat tricoul formației Petrolul Ploiești, în Liga a II-a. „Este un jucător care ne poate ajuta foarte mult, polivalent”, ne-a spus și directorul sportiv al echipei, Valeriu Nicoară.

Dragoș Mihalache, „uns” director tehnic

Tot de ieri, fostul petrolist Dragoș Mihalache a fost cooptat în funcția de director tehnic al echipei de Liga a III-a CSM Câmpina. Încă de la primul antrenament al iernii, programat la mijlocul săptămânii în curs, antrenorul principal Daniel Chiriță a anunțat că „Norman” va face parte din structura grupării prahovene, totul oficializându-se în cursul zilei de ieri. „Principala sa atribuție va fi să urmărească jucătorii formației noastre la meciuri și antrenamente”, a afirmat Nicoară.

Sursa: Ziarul Prahova

Pe aceeași temă