Vladu, lăsat în afara lotului chiar de ziua sa: „Niculescu mi-a oferit cel mai «frumos» cadou. Mă doare sufletul”

Vladu, lăsat în afara lotului chiar de ziua sa:**

CS Mioveni a plecat duminică dimineață în cantonament la Cheile Grădiștei, antrenorul Claudiu Niculescu deplasând un lot format din 26 de jucători. Nu a urcat în autocar fundașul Iulian Vladu (a mai evoluat pentru CS Mioveni în perioada 2001-2011), care nu a corespuns cerințelor antrenorilor (în ciuda faptului că are la activ și jocuri în prima ligă). Acesta s-a pregătit în ultimele săptămâni cu galben-verzii, însă a fost lăsat acasă de antrenorul argeșenilor care i-a spus că nu intră în vederile sale. În schimb, directorul executiv al clubului, Constantin Stancu, i-a întins o mână de ajutor, spunându-i că în eventualitatea în care nu-și va găsi echipă, va avea ușa deschisă la gruparea a doua a clubului, care evoluează în eșalonul patru.

Fotbalistul este dezamăgit de atitudinea lui Claudiu Niculescu, mai ales că semnase și contractul de joc și era convins că va evolua în primăvară din nou în tricoul echipei la care s-a consacrat. Iulian Vladu a venit liber de contract, ultima dată el jucând în liga I la CSMS Iași. Iar în această iarnă a fost curtat de o altă divizionară secundă, Metalul Reșița, însă a spus pas pentru că își dorea nespus să revină acasă, el fiind originar din Mioveni.

„Am rămas pe dinafară”

Jucătorul care ieri a împlinit 33 de ani a mărturisit că a fost cea mai tristă aniversare a sa: „Îi mulțumesc lui Claudiu Niculescu că mi-a oferit cel mai «frumos» cadou de ziua mea. După patru ani de peregrinări, voiam să revin acasă, eram convins că mă va opri, mai ales că atunci când am venit la echipă mi-a spus că mă cunoaște și are nevoie de mine. Numai că vineri mi-a adus la cunoștință faptul că nu intru în calculele sale pentru retur și va trebui să plec. Mă doare sufletul, dar asta este viața. Am jucat 10 ani la CS Mioveni. Voi vedea ce va fi. Vreau să menționez că decizia de a nu mă opri i-a aparținut exclusiv lui Niculescu. Ba mai mult, nea Telu Stancu (n.r. – Constantin Stancu) mi-a spus că pot rămâne la echipa a doua și poate Niculescu va avea nevoie de mine la un moment dat… Acum nu știu încotro s-o iau, am rămas total pe dinafară, am pierdut și șansa de a semna cu Metalul Reșița…”.

Stancu: „Își va găsi echipă”

Contactat telefonic, președintele executiv al clubului, Constantin Stancu, a spus că decizia de a nu rămâne la echipă Iulian Vladu nu a aparținut conducerii, ci exclusiv antrenorului principal Claudiu Niculescu: „Nu a rămas pur și simplu, nu conducerea a luat decizia, noi doar am respectat dorința antrenorului. Cu siguranță Iulian Vladu își va găsi altă echipă, nu cred că va rămâne pe dinafară”.

Sursa: Ziarul Argeșul

Pe aceeași temă