Vine și Doboș!

03 Sep. 2009, 13:54 Bursa transferurilor
Vine și Doboș!

 

FCM Bacău este aproape de un nou transfer. De fapt, este vorba de o revenire, clubul băcăuan ajungând la un acord cu FC Vaslui în ceea ce-l privește pe Marius Doboș. Mijlocașul băcăuan ar urma să evolueze un sezon pentru galben – albaștri, patronul celor de la Vaslui, Adrian Porumboiu, cedând în urma insistențelor președintelui FCM Bacău.


“Am ajuns la un acord cu FC Vaslui în privința lui Doboș. Însă nu pot spune că lucrurile sunt clare în ceea ce-l privește până nu semnăm actele.”, a declarat Relu Damian, președinte FCM Bacău.

 

În cazul în care situația lui Doboș se va lămuri până la ora meciului cu Gloria Buzău, antrenorul Gheorghe Poenaru intenționează să-l includă în lot. “Nu cunosc încă situația lui Doboș. Dacă se va rezolva totul până la ora meciului, el va face parte din lot. Sunt probleme cu viza medicală, sunt de făcut acte, de înregistrat pe la FRF. Nu știu dacă până sâmbătă se pot rezolva toate. Dacă da, nu sunt hotărât dacă va fi sau nu titular, dar cert va face parte din lot”, a declarat  Poenaru.

Marius Doboș s-a antrenat separat de FCM Bacău în această vară și nu a fost cu echipa în cantonamentul centralizat de la Slănic Moldova. Cu toate acestea, mijlocașul băcăuan a efectuat un program special de pregătire și este apt din punct de vedere fizic pentru a juca. În plus, el a evoluat în sezonul precedent pentru băcăuani sub comanda lui Gheorghe Poenaru, așa că nu există probleme de omogenizare.

 

Sursa: desteptarea.ro

03 Sep. 2009, 13:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă