Vătavu și Dumitrescu revin la Otopeni

21 Dec. 2011, 16:03 Bursa transferurilor
Vătavu și Dumitrescu** revin la Otopeni

CS Otopeni a început primele mișcări pe piața transferurilor în ceea ce privește noile achiziții. Astfel, gruparea ilfoveană s-a înțeles pe câte un an și jumătate cu doi foști jucători ai săi. Este vorba de Marin Vătavu (29 de ani, foto) și Claudiu Dumitrescu (32 de ani), cei doi revenind la Otopeni după doar jumătate de an.

Dumitrescu a evoluat în tur la Chiajna, acolo unde a sperat că va face o figură bună însă nu a fost folosit decât în șase partide, în doar jumătate din ele fiind titular. Nici Vătavu nu a avut o soartă mai bună la CSMS Iași fiind folosit doar în trei partide din acest sezon. În aceste condiții, revenirile celor doi la gruparea din Otopeni nu pot fi decât binevenite pentru ambele părți.

Ene a semnat rezilierea

În altă ordine de idei, deja s-a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu unul dintre cei nouă jucători anunțați ca fiind puși pe liber de către CS Otopeni. Este vorba de atacantul Marius Ene, care a bifat în tur 10 meciuri în tricoul ilfovenilor pentru care a înscris doar un singur gol. Vă reamintim că pe lista celor la care se va renunța mai figurează Odoroabă, Al. Dragomir, Perde, Cip. Ursu, Fl. Anghel, R. Lupu, Sin și A. Voinea

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

21 Dec. 2011, 16:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă