Vătăjelu e aproape de Liga I! Căpitanul Metalului are mai multe oferte

Vătăjelu e aproape de Liga I!** Căpitanul Metalului are mai multe oferte

Cel mai ofertat jucător din lotul „rosso-nerilor” e fără îndoială căpitanul Bogdan Vătăjelu. În vârstă de 20 de ani fundașul stânga e dorit de mai multe echipe din Liga I, printre acestea se numără și Ceahlăul Piatra-Neamț, care a avansat până acum cea mai bună ofertă pentru fostul internațional U19 al Metalului.

ACS Poli, Viitorul Constanța, din primul eșalon, respectiv CSU Craiova, liderul B2, sunt celelalte echipe din țară care îl doresc pe Vătăjelu. Dacă timișorenii nu pot să plătească o sumă de transfer pentru jucătorul care a fost dorit pe „Dan Păltinișanu” inclusiv în „era Iancu”, celelalte echipe enumerate au avansat chiar oferte pentru Metalul Reșița.

Conducătorii clubului de pe Bârzava au recunoscut că așteaptă ca sumele să crească și-i vor da drumul jucătorului doar pentru suma potrivită. Bogdan Vătăjelu e cotat pe siteul transfermarkt.de la 325 de mii de euro, dar sunt slabe șanse ca un club din țară să achite o asemenea sumă acum. Fundașul a alimentat zvonurile în ceea ce-l privește după ce a absentat de la primele antrenamente ale reșițenilor în acest an, dar directorul general Jean Turmacu a afirmat că jucătorul a avut un deces în familie și s-a întors între timp la echipă. „Într-adevăr, avem oferte pentru Vătăjelu de la Craivoa, dar și de la Ceahlăul și alte echipe. El a revenit la noi deocamdată”, ne-a spus Turmacu.

Vătăjelu a crescut la Steaua, dar doljeanul a fost trimis la CSM Râmnicu Vâlcea în B, echipă la care s-a evidențiat și a atras atenția „fostei” Poli. Președintele Cătălin Rufă a afirmat pentru stiridesport.ro că fundașul are oferte inclusiv de afară, de la Real Mallorca (L2 Spania) și Watford (L2 Anglia). În tur el a fost integralist la Metalul Reșița în Liga a II-a. Cărășenii se mai pot despărți în această iarnă și de Marius Staicu, dar așteaptă de asemenea mai multe întăriri.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă