Vâlcea a împrumutat un mijlocaș de la ACS Poli. Munteanu anunță că acesta e ultimul transfer, dar „rămâne de văzut situația lui Tomozei”

Viața continuă la clubul din Zăvoi, chiar dacă tragedia petrecută săptămâna trecută, când președintele Bogdan Medrea a încetat din viață, a lăsat urme adânci.

Astfel, mijlocașul central Andrei Artean (22 ani), cu care se discută de mai bine de două săptămâni, a ajuns la un acord cu managerul Lucian Munteanu și se află deja în pregătire, de astăzi după-masă, cu echipa CSM Râmnicu Vâlcea. Drepturile federative ale jucătorului sunt deținute în copropietate de ACS Poli Timișoara și Marian Iancu.

Artean va fi împrumutat până în vară de CSM Râmnicu Vâlcea de la clubul bănățean, după ce, în toamnă, a prins doar 7 meciuri în Liga 1 cu Poli.


Artean, primul din dreapta, pe când juca la FC Caransebeș

„Mai avem două jocuri de verificare importante vineri și sâmbătă, cu Pandurii și Turnu Măgurele, apoi vom decide lotul final. În mod normal, cu Artean se încheie campania noastră de transferuri. Mai rămâne de văzut situația lui Tomozei, el e încă jucătorul nostru, nu i-am dat transferul la Botoșani, are doar acordul nostru să se pregătească cu echipa”, a anunțat managerul clubului, Lucian Munteanu.

Pentru cele două posturi de mijlocaș central este concurența cea mai acerbă din lot. Neagoe, Dâlbea, Artean, Iordache, I. Stoica, Dumitrașcu și juniorii Piscanu și Cl. Ștefan se luptă pentru doar două locuri de titular. În schimb, antrenorul Alexandru Pelici nu are mai deloc concurență pentru posturile de fundași laterali.

Program amicale CSM:

27 ianuarie: CSM – Hermannstadt (Liga a IV-a Sibiu) 4-0
5 februarie: Pandurii Târgu Jiu – CSM ( la Rovinari)
6 februarie: Turnu Măgurele – CSM (la Slatina)
10 februarie: CSM – Cugir
13 februarie: CSM – Clinceni (la Bradu)
17 februarie: Juventus București – CSM
19 februarie: Cugir – CSM

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă