Vădrariu s-a înțeles cu FC Vaslui

06 Jul. 2009, 16:11 Bursa transferurilor
Vădrariu** s-a înțeles cu FC Vaslui

Fostul jucător al Jiului  Daniel Vădrariu va semna un contract pe o perioadă de trei ani de zile cu echipa din liga l FC Vaslui
 

 

Fotbalistul a plecat la dorința fostului manager al „minerilor”, Ioan Sdrobiș, care deține funcția de director tehnic. „Este bine aici și voi semna un contract pe o perioadă de trei ani”, a spus jucătorul născut la Reșița.
 

 

Tot la Vaslui au mai ajuns și alți doi jucători ce au evoluat la Jiul, Filip Alexandru și Mădălin Munteanu. „I-am spus lui Alin Simota că nu-i vreau decât pe jucătorii pe care eu i-am adus în Vale”, a spus Sdrobiș care a lăsat să se înțeleagă că la gruparea vasluiană voi mai ajunge doi „mineri”, Afrem și Răduțoiu, unii dintre jucătorii preferați ai „Părintelui”.
 

 

Vădrariu, s-a situat pe locul doi în clasamentul celor mai buni juniori din seria a doua a ligii a doua, lucru ce l-a bucurat pe cel comparat de Ioan Sdrobiș cu brazilianul Rivaldo. „Pe Vadrăriu l-am purtat după mine de la vârsta de 12 ani. Este un jucător de picior stâng cu calități rar întâlnite în fotbal. Are un dribling nativ. El este urmașul lui Rivaldo. Este un băiat modest care provine dintr-o familie cu probleme. Bunicul este bolnav, mama plecată la munca în Austria. Bunicii l-au crescut, iar mama sa l-a ajutat. I-am zis acum ca e de datoria lui să se ridice și să iasă din sărăcie”,  spunea Sdrobiș .

 

Articol scris de Loredana Juglea

06 Jul. 2009, 16:11 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă