UTA renunță la patru jucători. „Ne-am sfătuit cu antrenorii de la prima și a doua echipă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Jan. 2017, 13:37 Actualizat: 11 Jan. 2017, 13:38 Bursa transferurilor
UTA renunță la patru jucători.  „Ne-am sfătuit cu antrenorii de la prima și a doua echipă”

După ședința din această dimineață, conducerea clubului fanion a Aradului a decis să se despartă de patru dintre fotbaliștii aflați în special în circuitul echipei a doua, situate pe ultimul loc al Seriei a 4-a a Ligii a 3-a. Este vorba despre trei fotbaliști sosiți chiar vara trecută: mijlocașii Robert Gîrbiță (21 de ani) și Radu Ungurianu (20 de ani) și atacantul Teodor Ignea (20 de ani), dar și la Andrei Ghiunghiuș (19 ani), fotbalist născut la Vulcan, aflat în „alb-roșu” de la vârsta de 15 ani.

„Le-am propus rezilierea contractelor celor patru jucători după ce ne-am sfătuit cu antrenorii de la prima și a doua echipă. Nu trebuie să uităm că scopul echipei satelit este să propună jucători pentru formația de Liga a 2-a, prin urmare vom veni cu câteva nume noi din retur”, a menționat Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Într-adevăr, începând cu săptămâna viitoare, odată cu reluarea pregătirilor, UTA II va conta pe Dacian Zdrențan (19 ani, fundaș dreapta), Bruno Vasiu (19 ani, fundaș central) și, probabil, și pe ex. pâncotanul Daniel Dan (20 de ani). Totodată, există tratative avansate pentru revenirea lui Iulius Dinculescu (fundaș stânga, 19 ani pe 28 ianuarie) la Arad, acesta având o paranteză fără prea multe jocuri la divizionara a treia din orașul natal, SCM Pitești. Însă, probabil, vor fi și achiziții din rândul fotbaliștilor cu profil ofensiv până în 20 de ani.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Jan. 2017, 13:37 Actualizat: 11 Jan. 2017, 13:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă