Unirea mai scoate un jucător la licitație prin „mica publicitate”! FC Vaslui și-a anunțat oferta

După ce marți Eduard Schuller a fost achiziționat de Fortuna Brazi, contra sumei de 30.000 de euro plus TVA, în urma unei licitații, Unirea Alba Iulia a scos la vânzare drepturile federative ale unui alt jucător sub contract cu echipa aflată în insolvență. La fel ca în primul caz, atunci când doar echipa din Liga a III-a s-a prezentat la licitație, acum, de Ionuț Stan (18 ani) se pare că este interesat FC Vaslui. Conform Ziarul Unirea, moldovenii au făcut deja o ofertă de 30.000 de euro plus încă 15.000 de euro în cazul în care fundașul bifează 15 prezențe în elită.

Ionuț Stan (foto, rândul de sus, primul din stânga) se află în Antalya în cantonament cu FC Vaslui, echipă cu care s-a pregătit de la începutul lunii ianuarie și a bifat deja un stagiu în Spania.

Astăzi, 15 februarie, Florinel Oprinca, administratorul judiciar al SC Fotbal Club Unirea 2006 SA Alba Iulia a dat un nou anunț în două ziare de circulație națională pe tema „licitației, pe bază de ofertă de preț”, pentru Ionuț Stan.

Dar iată câteva pasaje: „scoate la licitație, pe bază de oferte de preț, în data de 22.02.2013, ora 11.00, drepturile federative ale jucătorului Stan Ioan, fundaș central, aparținând societății mai sus menționate. Orice club interesat în participarea la licitație trebuie să obțină acordul scris al jucătorului, acord care să fie depus la sediul administratorului judicar în original. (…) Garanția de participare la licitație este de 2500 euro (Curs BNR din ziua plății) și poate fi constituită cu filă CEC sau virament în contul societății deschis la Banca Transilvania (…) Vor fi luate în considerare numai ofertele mai mari de 29.999 euro (TVA inclus). Licitația va avea loc în Alba Iulia, Stadionul Cetate, str. Septimius Severus, nr. 38 A, sala Consiliului de Administrație”

Pe aceeași temă