Ungureanu a forțat prelungirea contractului cu SC Bacău și s-a ales cu rezilierea. Atacantul merge la o altă echipă din Seria I

Ungureanu a forțat prelungirea contractului cu SC Bacău și s-a ales cu rezilierea.** Atacantul merge la o altă echipă din Seria I

După mijlocașul Claudiu Tudor, SC Bacău s-a despărțit în această săptămână de încă un jucător. Aflat în ultimele șase luni de contract cu gruparea din Liga 2, Bogdan Ungureanu și-a reziliat înțelegerea cu ocupanta locului 6 din Seria I.

Atacantul care a marcat trei goluri în acest campionat a încercat, conform Deșteptarea, să forțeze renegocierea contractului său și cum nu a avut sorți de izbândă a avansat chiar varianta „divorțului” pe cale amiabilă, lucru care s-a și întâmplat până la urmă. „Politica financiară a clubului este destul de clară. Renegociem contractele doar la finalul lor”, a argumentat, pentru sursa citată, președintele Remus Pozânarea.

Ungureanu și-a găsit repede altă echipă după despărțirea de SC Bacău, acesta ajungând acum la Unirea Slobozia.

Echipa pregătită de Cristi Popovici are până acum patru jucători noi în lot: stoperul Ionut Ursu, jucătorul de bandă stânga, Constantin Druga și atacanții Vlăduț Pavel și Cosmin Neagu. Pe lângă aceștia au fost promovați de la grupa de juniori A Dima și Oancea.

În privința meciurile de pregătire, Deșteptarea scrie că divizionara B băcăuană și-a antamat patru teste după încheierea stagiului de la Slănic Moldova pe care îl va efectua în perioada 26 ianuarie – 6 februarie: cu Petrotub Roman, la Piatra Neamț pe 11 februarie, pe data de 14 vor juca la Brăila, cu divizionara B din localitate, pe 18 e programată partida cu Rapid CFR Suceava, la Piatra Neamț, iar pe 21, Sport Clubul va evolua în deplasare, cu Știința Miroslava.

Pe aceeași temă