Un jucător plecat pe ușa din spate de la UTA și care în acest sezon a adunat doar 89 de minute pe teren, a treia achiziție a iernii la ASU Politehnica

ASU Politehnica a parafat încă un transfer, chiar în seara în care toți oamenii normali se pregătesc de petrecerea de Revelion. Fie că a fost o înțelegere de ultimul moment, fie că clubul s-a gândit că fanii nu au altceva mai bun de făcut în seara de 31 decembrie, atunci a fost anunțată sosirea lui Alexandru Pop, jucător care în ultima vreme nu a rupt gura târgului.

Alexandru Pop este atacant și are 26 de ani. Format la „U” Cluj, a mai trecut în cariera sa pe la Sănătatea Cluj, Gloria Bistrița, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacău și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la aceasta din urmă fiind legitimat în prima parte a sezonului actual.

Cele mai multe meciuri în Liga 2 le-a avut la Dacia Unirea Brăila, în sezonul 2017/2018, 28, în care a marcat 13 goluri. Evoluția sa a atras atenția echipei UTA, unde a fost mai degrabă o dezamăgire. În cele 13 meciuri jucate întrând de 4 ori și înscriind de trei ori, arădenii renunțând la el. A ajuns apoi la Aerostar Bacău, echipă cu care a retrogradat în Liga 3, unde a avut tot 13 prezențe și a înscris două goluri. La echipa băcăuană a înscris golul victoriei formației antrenată pe atunci de Florin Bratu în meciul cu ASU Poli de pe Știința (scor 2-1).

Pop a ajuns în vară la Viitorul Pandurii, unde în 21 de etape nu a fost titular niciodată și a adunat 89 de minute după ce a fost introdus pe parcurs în trei jocuri și nu a marcat niciun gol.

Clubul Politehnica nu a anunțat pe cât a semnat atacantul, cum nu a făcut-o nici la Dorin Codrea sau Dragoș Săulescu.

Deocamdată, campania de transferuri a celor de la ASU Poli nu rupe gura târgului. A venit împrumutat Dorin Codrea, din Liga 3, după ce anul trecut a retrogradat cu ACS Poli, Dragoș Săulescu, dat afară de CSM Reșița, și acum Alexandru Pop, care nu a avut parte de un tur de campionat modest la Viitorul Pandurii.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă