Turnu Severin se destramă: Vranjkovic ar putea redeveni „pandur”

Turnu Severin se destramă:** Vranjkovic ar putea redeveni

Aflată în pragul desființării, echipa severineană continuă să piardă pe bandă rulantă titularii din sezonul recent încheiat. După ce a retrogradat din Liga I, CS Turnu Severin pare eșuată prin apele tulburi ale eșalonului secund. Oficialii de la malul Dunării evită să vorbească despre viitorul clubului, iar majoritatea jucătorilor deja au plecat la alte echipe.

Dacă Joel Thomas, Alexandre Durimel, Antonio Asanovic și Mîrza Hasanovic au semnat cu Dinamo București, Florin Costea cu CFR Cluj, iar Ovidiu Dădănae și Leonidas Panagopoulos au plecat la Apollon Limassol, respectiv Săgeata Năvodari, mijlocașul Vojislav Vranjkovic se află aproape de o revenire la Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a debutat în Liga I în urmă cu șapte sezoane. Tot la Pandurii au revenit vara aceasta, după ce fuseseră împrumutați pentru retur la CS Turnu Severin, fundașul Ionuț Tătaru și mijlocașul Ciprian Brata. Și atacantul craiovean Mihai Roman s-a reîntors la Petrolul Ploiești, pentru care a și marcat în amicalul cu Lokomotiv Zagreb (2-2). Rusul Iskandar Dzhalilov a revenit și el la echipa cu care se află sub contract, Rubin Kazan, iar Adrian Olah ar putea ajunge la CSMS Iași.

Pentru Vojislav Vranjkovic, ajuns la 30 de ani, ar fi a treia experiență la Pandurii, pentru care a marcat 5 goluri. „Deocamdată nu se știe nimic. Aș reveni pentru a treia oară aici. Mă simt ca acasă la Pandurii. Am vorbit doar cu domnul președinte, nu și cu antrenorul. Dacă se rezolvă, pot să plec în cantonament. În 2-3 zile se decide totul”, a declarat Vranjkovic. Mijlocașul speră să evolueze din nou în cupele europene, dar cu echipa gorjeană: „Am jucat în cupele europene cu Dinamo, dar nu în meciuri importante. Am văzut tragerea la sorți. Posibilele adversare ale Pandurilor nu sunt echipe cunoscute”. Sârbul Vranjkovic a revenit în iarnă în România, după ce și-a încheiat conturile cu prim-divizionara din Muntenegru  Celik Niksic. Pentru CS Turnu Severin a jucat în 13 partide și a marcat două goluri, în victoriile de la CFR Cluj (3-1) și Viitorul Constanța (4-3), singurele de altfel obținute de echipa de la Dunăre în deplasare, în întreg sezonul. Înglodată în datorii, echipa severineană încă nu a anunțat data la care va avea loc reunirea lotului. „Vreau să rămân tot în România, dar nu la Severin, unde noi, jucătorii, nu am prea fost sprijiniți de conducere”, spunea Vranjkovic după meciul cu Steaua (1-1), ultimul disputat de CS Turnu Severin în Liga I, pe propriul teren.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă