Tomi Petrescu vine în probe la CSMS Iași

Tomi Petrescu** vine în probe la CSMS Iași

Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat luni că jucătorul finlandez de origine română Tomi Petrescu este așteptat în această săptămână să vină în probe la gruparea din dealul Copoului, transmite corespondentul Mediafax.

„Clubul nostru i-a trimis o invitație jucătorului Tomi Petrescu. Știm destul de multe despre acest fotbalist de origine română, care a jucat la mai multe echipe din prima ligă finlandeză, dar și la formații din Anglia, Italia și Grecia. Știm că a avut mai multe selecții la echipele de juniori și tineret ale Finlandei. La un moment dat se discuta și despre selecționarea la echipa mare a Finlandei, dar și a României. Până la finele acestei săptămâni, Tomi Petrescu ar trebui să ajungă la Iași, a spus Florin Prunea.

Tomi Petrescu are 27 de ani, este născut în Finlanda, la Jyväskylä, evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și a jucat de-a lungul carierei la Leicester City (Anglia), Inter Turku, Tampere, Tampereen Pallo-Veikot (toate din Finlanda), Ascoli (Italia), Panthrakikos (Grecia) și Honka (Finlanda).

Sursa: Mediafax


 

Pe aceeași temă